26.7.2022 18:08

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Συμπληρώνονται 3 χρόνια με τη Ν.Δ στη Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση, πιστή στις σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ιδεολογικές εμμονές της να διαλύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να μην προσλαμβάνει Μόνιμο Προσωπικό, να σπάει το φράγμα των 31000 νεκρών από την πανδημία, να βγάζει τους ανασφαλίστους και τους φτωχούς έκτος της δωρεάν παροχής υγειονομικών υπηρεσιών. 

Παρά τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις, η ΔΕΣΜΕΥΣΗ του κ. Μητσοτάκη για 4.000 προσλήψεις Νοσηλευτών από τη ΔΕΘ το Σεπτέμβρη του 2020 όχι μόνο δεν έχει υλοποιηθεί αλλά και το μόνιμο προσωπικό των νοσοκομείων είναι κατά 5000 υπαλλήλους λιγότερο.

Τα ψέματα των Μητσοτάκη- Μηταρακη- Κανταρακη τα ζούμε και εδώ στο Νομό Χίου με ένα νοσοκομείο:

  • χωρίς προσωπικό,
  • χωρίς μαγνητικό τομογράφο 
  • χωρίς μαστογραφο 
  • χωρίς ογκολογο, χωρίς ακτινολόγο, χωρίς δεύτερο νευροχειρουργό και νευρολόγο
  •  με την μη ύπαρξη ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία
  • με μια διοίκηση που παρανομεί συνεχώς με στόχο μόνο να κάνει τα ρουσφέτια του Μηταρακη και δώσει ότι μπορεί από τα δικά μας χρήματα σε ιδιώτες.
  • με ένα τσαντιρ μαχαλά με κοντέινερ που νοσηλεύονται συμπολίτες μας επειδή η Κανταρακη και ο Μηταρακης δεν ενδιαφέρονται να επισκευαστεί το παλαιό κτίριο της παθολογικής (5 χρόνια κι ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι μελέτες)
  • Τα ζούμε κάθε μέρα με το ένα ασθενοφόρο σε όλο το νομό, πράγμα που μας βάζει όλους σε κίνδυνο και που δεν πρόκειται να λυθεί με την πρόσληψη, από δωρεά, τριών διασωστων.
  • Το τμήμα επειγόντων περιστατικών στο οποίο καθημερινά ταλαιπωρούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες γιατί δεν έχει το προσωπικό που απαιτείται, επισήμως δεν υπάρχει νοσηλευτικά στο νοσοκομείο. Το ίδιο και η ΜΕΘ η οποία λειτουργεί με 3 κλίνες (συν 2 covid) και όχι με 7 που ψευδώς αναφέρουν οι Μηταρακης- Κανταρακη

 Ενάμιση μήνα μετά την επίσκεψη Πλευρη οι ανακοινώσεις για προσλήψεις προσωπικού αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα. Που ακόμα κι αν βγουν οι προκηρύξεις θα χρειαστούν 2 χρόνια να ολοκληρωθούν.

Χορτάσαμε ψέματα κ.Μηταρακη- Κανταρακη. Λίγος είναι ο καιρός σας. Γιατί τα ψέματα σας, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τις παρανομίες σας θα τα βρείτε μπροστά σας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ