10.5.2019 14:35

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Σόου για την υφαρπαγή ψήφων»

Υψώνει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου στη σκιά, των όσων νωρίτερα διαδραματίστηκαν στα γραφεία της Νομαρχιακής του κόμματος, κάνοντας λόγο για πολιτική υποκίνηση «των ανήξερων κατοίκων της Λαγκάδας», από το ΚΚΕ, τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου μεταξύ άλλων τονίζει ότι καταδικάζει «πρακτικές χουλιγκανισμού και όχλου», διαχωρίζοντας τη θέση του «από τους πολιτικούς καπηλευτές» του κινήματος των κατοίκων της Λαγκάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεχίζοντας το σώου για την δημιουργία εντυπώσεων οι  «ανήξεροι» κάτοικοι της Λαγκάδας που υποκινούνται συμπτωματικά από το ΚΚΕ,την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ, επιδόθηκαν σε ασκήσεις αναρρίχησης για να μας πείσουν και  για την φυσική τους κατάσταση.

Αναζητώντας μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας και προς υφαρπαγή ψήφων και χωρίς διάθεση πραγματικής λύσης του θέματος στοχοποιούν αναρμόδιους  για να κουκουλώσουν τις μεγάλες ευθύνες  της τοπικής κοινότητας της Λαγκάδας και όλων των αρμοδίων.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες πρακτικές χούλιγκαν και όχλου και διαμηνύουμε ότι  οι λύσεις δίνονται με τον διάλογο ,τον επιμερισμό ευθυνών-οι οποίες υπάρχουν και  στους φωνασκώντες -και τέλος αν το αγνοούν υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες.

Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου δηλώνουμε ότι,συμμετέχουμε στο  αγνό κίνημα  των κατοίκων της Λαγκάδας, αλλά διαχωρίζουμε την θέση μας από τους πολιτικούς καπηλευτές.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ