Πολιτική

24/5/18 10:08

τελ. ενημ.: 24/5/18 10:32

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ο στόχος μας για έξοδο από τα μνημόνια επετεύχθη

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χίου για την έξοδο από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο.

«Όσο πλησιάζει ο Αύγουστος του 2018 και  η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από τα μνημόνια  από αυτή την Κυβέρνηση ,η Αντιπολίτευση με τα φιλικά της ΜΜΕ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Χιλιοπαιγμένο και πάντα αποτυχημένο, με συνταγή παλιά όσο και οι ίδιοι. Εύχονται την καταστροφή της  χώρας, υπονομεύουν κάθε προσπάθεια ,σπέρνοντας τον πανικό παραπλανώντας τους συμπολίτες μας για μειώσεις συντάξεων, μισθών, αύξηση της ανομίας κλπ.

Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου είμαστε  πιστά προσηλωμένοι στον στόχο για   καθαρή έξοδο από τα μνημόνια που μας έβαλαν οι Κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που χρεωκόπησαν την χώρα ,για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ,για ελάφρυνση πρωτίστως και καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση και τα μνημόνια. Ξέρουμε την σημερινή πραγματικότητα και πόσο έχουν κουραστεί και ταλαιπωρηθεί οι συμπολίτες μας και εμείς το νοιώθουμε και το βιώνουμε. Ξέρουμε όμως ότι μόνο τώρα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο .

Η Αλήθεια είναι ότι σήμερα η Ελλάδα έχει μια οικονομία που τρέχει με ουσιαστικούς ρυθμούς ανάπτυξης που αναμένεται να ξεπεράσουν το 2% τα επόμενα χρόνια και που υπεραπόδωσε το 2015, το 2016 & το 2017. Η ανεργία έχει μειωθεί κατά 7%, με τη δημιουργία πάνω από 350.000 νέων θέσεων εργασίας  ενώ την ίδια στιγμή η αδήλωτη εργασία έχει πέσει από το 19% στο 13%.

Για εμάς  η σταθερότητα  η ανάκαμψη της χώρας και της οικονομίας είναι ταυτόσημη με την στήριξη της εργασίας.

 Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η καταπολέμηση της αδήλωτης, υποδηλωμένης και επισφαλούς εργασίας αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της Αναπτυξιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης.

Για την ΝΔ σταθερότητα σημαίνει να είναι στην εξουσία η παρέα των off shore, των σκανδάλων και της διαφθοράς που χρεοκόπησε τη χώρα, χέρι-χέρι με την ακροδεξιά.

Γιατί το σχέδιο της ΝΔ είναι : Μνημόνια - Απολύσεις - Περικοπές - Ξεπούλημα.

Αυτή η Κυβέρνηση πετυχαίνει εκεί που απέτυχαν τρεις συγκυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Προχωράμε μπροστά αφήνοντας την κινδυνολογία και την καταστροφολογία σε αυτούς  που ονειρεύονται  τις καταστροφές .Σε πείσμα πολλών  αυτή η μαύρη περίοδος για τη χώρα τελειώνει μια και καλή.»

           
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση