26.2.2020 13:23

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: "Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν τον τόπο μας"

Από την Τρίτη τα ξημερώματα έκαναν απόβαση στην Χίο ,τα ΜΑΤ  ,οι δυνάμεις καταστολής ο στρατός της κυβέρνησης της ΝΔ.

 Καταπατώντας κάθε έννοια δικαιώματος ,<<καταλύοντας>> την δημοκρατία δέρνουν και τρομοκρατούν νησιώτες που αρνούνται να υποκύψουν στα επικίνδυνα σχέδια της Ακροδεξιάς ΝΔ, η οποία θέλει να μας καταστήσει νησιά-αποθήκες ψυχών  και εμάς ανθρωποφύλακες.

Απαράδεκτες ενέργειες για δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να πετά στα σκουπίδια την βούληση της τοπικής κοινωνίας, να επιτάσσει, να προπηλακίζει και να δέρνει. Στο υποτιθέμενο εφεύρημα  της τάξης και ασφάλειας υλοποιούν όλα τα αντικοινωνικά σχέδια τους

Εμάς τους Ακρίτες που όλα αυτά τα χρόνια επιδείξαμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά στους πρόσφυγες-μετανάστες που βρέθηκαν στον τόπο μας χωρίς να το έχουν επιλέξει, δεν μας φοβίζουν και πολύ περισσότερο μας ενώνουν, μας δυναμώνουν.

Στην σημερινή συγκέντρωση (26/2), στη πλατεία Βουνακίου στις 11.00πμ,  όλη η Χίος θα δώσει την καθοριστική  απάντηση της  στις δυνάμεις κατοχής που αποβιβάστηκαν στον τόπο μας και επιδεικνύουν όργιο καταστολής. Συμμετέχει όλη Χίος, είναι όλα κλειστά –καταστήματα, υπηρεσίες, φορείς. Είμαστε όλες και όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Ξέρουμε από προσφυγιά, μεγαλώσαμε με τον κίνδυνο από την Ανατολή και βιώσαμε την απόβαση των ΜΑΤ της ελληνικής κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη.

Απέναντι στην βαρβαρότητα απαντάμε δυναμικά στο πεδίο με  συνεχή παρουσία και δράση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να καταστρέψουν τον τόπο μας για μικροπολιτικά και εσωκομματικά παιχνίδια της ΝΔ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ