1.2.2021 10:25

ΣΥΡΙΖΑ Χίου : «Αρκετά πια με τον εμπαιγμό της κοινωνίας»

Μετά από 17 μήνες με την ΝΔ να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ο αυταρχισμός, ο ακροδεξιός νεοφιλελευθερισμός και η αντιγραφή πρακτικών και μεθόδων άλλων σκοτεινών εποχών, πλέον δεν μας εκπλήσσει.

  Θυμόμαστε, πολύ καλά τα προεκλογικά «θα», των πολιτευτών της ΝΔ ,σχετικά με το προσφυγικό μεταναστευτικό ,τα χτυπήματα στην πλάτη και τις υποσχέσεις ότι θα φύγουν όλοι από τα νησιά.

Θυμόμαστε, ένα χρόνο πριν όταν όλη η κοινωνία αντιδρούσε στην δημιουργία υπερδομής -φυλακής στο Αίπος, την απόβαση των ΜΑΤ και όσα πρωτοφανή και αντιδημοκρατικά διαδραματιστήκαν.

Θυμόμαστε και πως άλλωστε θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε, την αλαζονεία, το αποφασίζομαι και διατάσομε, την απαξίωση μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας που χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά και σήμερα πετιέται σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Αυτοί είναι και δεν αλλάζουν, κυβερνούν με το ψέμα και τον ψευτοτσαμπουκά. Δεν τους έφταναν, όμως όσα έχουν κάνει και πολύ περισσότερο όσα δεν έχουν κάνει -καθόλου αποσυμφόρηση-,αλλά επανέρχονται κυνικά και κουτοπόνηρα, στην δημιουργία υπερδομής στο Θόλος αυτή την φορά. Χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση ,πιστεύουν ότι μπορούν να αποφασίσουν για τις ζωές μας .Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες, έχουμε αποδείξει ότι εμείς  που ζούμε σε αυτό τον τόπο θα αποφασίσουμε για το μέλλον το δικό  μας και των παιδιών μας. Καμία κυβέρνηση, κανένας υπουργός και κανένας Δήμαρχος δεν υπάρχει περίπτωση να μας επιβάλλουν να γίνει ο τόπος  μας αποθήκη ψυχών.

Αυτοί, που έταζαν να απολογηθούν πρώτα με δεδομένα τα πεπραγμένα τους, κάνοντας διάλογο , όχι με μονόλογους και βίντεο και με την συνήθη πρακτική των δήθεν αντισταθμιστικών.

Ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ,πάντοτε ακούγαμε και αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία , ποτέ δεν αγνοήσαμε τα δίκαια αιτήματα της, ούτε χρησιμοποιήσαμε εισαγγελείς και ΜΑΤ, αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν το μεταναστευτικό για να στοχοποιήσουν ,να λασπολογήσουν και να υφαρπάξουν ψηφαλάκια ,ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες των ψεμάτων, της βίας και της κοροϊδίας.

Για εμάς ,η μόνη ορθή και δίκαιη λύση του μεταναστευτικού, ήταν και  είναι η Αποσυμφόρηση.

Αποσυμφόρηση τώρα με έργα και όχι με λόγια!

Αρκετά πια με τον εμπαιγμό μιας ολόκληρης κοινωνίας!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ