15.5.2024 8:56

ΣΥΡΙΖΑ Χίου- Παραμένουμε το κόμμα που μπορούμε να ανατρέψουμε τις ακροδεξιές δυνάμεις

Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ίσως οι κρισιμότερες που γίνονται μέχρι τώρα. Θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως πεδίο διεκδίκησης και κατοχύρωσης δημοκρατίας, ελευθερίας και ειρήνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αγωνίζεται για την Ευρώπη των λαών και των δικαιωμάτων. Της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας. Της εργασίας και της ευημερίας των πολλών.

Αυτός ο αγώνας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος καθώς ενισχύονται οι ακροδεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανήκει σε αυτή τη ακροδεξιά τάση. Υπονομεύει συστηματικά το κράτος δικαίου, τη δικαιοσύνη, την ίδια τη δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρόλο τον πόλεμο που έχει δεχτεί από εσωγενείς και εξωγενείς κομματικούς παράγοντες παραμένει το κόμμα που μπορεί να ανατρέψει τις ακροδεξιές δυνάμεις στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό καλούμε τα μέλη μας και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να δώσουμε μαζί τη μάχη των Ευρωεκλογών. Με τη θετική ψήφο όλων μας, μπορούμε να συμβάλουμε στο να οδηγηθεί η Ε.Ε. και η Ελλάδα εν τέλει, σε  μια νέα πορεία, όπως μας αξίζει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ