14.10.2019 15:42

Συνολική αναθεώρηση του νησιωτικού Φ.Π.Α. και σύνδεση του νέου hotspot με τις νέες δικαστικές φυλακές Χίου

Δύο σημαντικές ειδήσεις έφερε στη δημοσιότητα η τηλεφωνική συνέντευξη του κυβερνητικού Βουλευτή Νότη Μηταράκη στο politischios.gr.

Η πρώτη αφορά το ζήτημα της διατήρησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά και για το 2020, με τον Χιώτη υφυπουργό να δηλώνει ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. όχι μόνο θα εξετάσει σε δεύτερο χρόνο το ζήτημα της σύνδεσης Φ.Π.Α. και μεταναστευτικού αλλά και συνολικά τη μονιμοποίηση του μέτρου.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού εστιάζοντας στην αναγκαιότητα νέας δομής φιλοξενίας ώστε να υπάρξει άμεση μετεγκατάσταση της ΒΙ.ΑΛ.. Συνέδεσε μάλιστα το ζήτημα της δημιουργίας νέας δομής με τη δημιουργία νέων Δικαστικών Φυλακών στη Χίο, λέγοντας ότι το νέο hotspot θα πρέπει να δημιουργηθεί σε τέτοιο σημείο και με τέτοιες προοπτικές, ώστε αργότερα να μπορεί να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης των Δικαστικών Φυλακών και τη μεταφορά τους εκτός του αστικού ιστού της πόλης.  

Αρχείο ήχου

Notis_Mitarakis

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ