11.3.2021 12:17

Συνάντηση Μιχαηλίδη με εκπροσώπους του Συλλόγου Εκπαιδευτών Β.Αιγαίου

Ο Βουλευτής Χίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον γραμματέα  του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης Β. Αιγαίου κ.κ. Π. Κουνιάδη και Μ. Κουτρή αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο, και η οικονομική δυσπραγία εξαιτίας της πανδημίας. Κατατέθηκαν τα αιτήματα των εκπαιδευτών οδηγών, με τα οποία ζητούν την ενεργή στήριξη της πολιτείας και την άρση των ασφυκτικών περιορισμών που τους έχουν τεθεί. Τονίστηκε το γεγονός, ότι τα συγκεκριμένα μέτρα και ο τρόπος που εφαρμόζονται τους αποκλείουν από την οικονομική ενίσχυση, που δικαιούνται άλλοι κλάδοι εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Με τη σειρά του ο Βουλευτής ενημέρωσε τον πρόεδρο και τον γραμματέα για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει κατά καιρούς η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για τη στήριξη του κλάδου. Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι το νέο επικαιροποιημένο διεκδικητικό πλαίσιο των εκπαιδευτών οδηγών θα υποστηριχτεί με ανάλογη κοινοβουλευτική πρωτοβουλία στο άμεσο μέλλον.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ