25.5.2021 10:03

Συνάντηση μελών ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ΕΑΣ Χίου- Σάμου- Ικαρίας

Κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, με την συντονίστρια κ. Μιχαλοπούλου Βάσω και τον υπεύθυνο αθλητισμού κ. Κεσόγλου Στρατή, συναντήθηκε το Σάββατο 22-05-21 με μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Χίου- Σάμου- Ικαρίας, τον πρόεδρο κ. Τριαντάφυλλο Κων/νο, τον κ. Πετρή Γιάννη και τον κ. Κάβουρα Δημήτριο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα αθλητικά σωματεία, τόσο στις επιδόσεις και στη μαζικότητα, όσο και στην οικονομική τους κατάσταση. Το οικονομικό θέμα θα μπορούσε να λυθεί με την ξεχωριστή για φέτος (εκτός του ΣΕΓΑΣ) χρηματοδότηση των ΕΑΣ από την Πολιτεία. Η διοργάνωση των Περιφερειακών Αγώνων Β. Αιγαίου το φετινό καλοκαίρι (σειρά έχει η Σάμος) και των Αιγαιοπελεγίτικων στη Χίο το Σεπτέμβριο, θα τόνωνε πολύ τον αθλητισμό της περιοχής και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει τα αιτήματα αυτά.

Επίσης πρέπει άμεσα να προχωρήσουν διεργασίες που έχουν εξαγγελθεί, όπως η αγορά του Ηλεκτρονικού Χρονομέτρου, η βελτίωση του φωτισμού του Σταδίου, η αντικατάσταση του τάπητα, οι οποίες καθυστερούν αδικαιολόγητα.

Γενικά, ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμφωνούμε με την άποψη της ΕΑΣ, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Νησιού μας είναι παλαιές και απαιτούν εκσυγχρονισμό. Θα μελετήσουμε, λοιπόν, τα αιτήματα της ΕΑΣ για κλειστό προπονητήριο, περαιτέρω βελτίωση του υπάρχοντος Σταδίου με αποδυτήρια γυναικών και εκσυγχρονισμό της αίθουσας ενδυνάμωσης, αλλά κυρίως για ένα καινούριο σύγχρονο στάδιο για την Χίο.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο αθλητισμός είναι μέσα στις προτεραιότητές του γιατί βοηθάει δημιουργικά την νεολαία μας, βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης στο Νησί μας και είναι ένας ακόμη θετικός παράγοντας για την ανάπτυξη της Χίου και του Β. Αιγαίου.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ