24.7.2020 14:07

Συνάντηση Α. Μιχαηλίδη με το Τοπικό Παράρτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και την Διοίκηση Εργατικού Κέντρου Χίου

Ο βουλευτής Χίου  και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, συναντήθηκε την Πέμπτη 23/07/2020 , με το Τοπικό Παράρτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στη συνάντηση θίχτηκαν ζητήματα δυσλειτουργιών στην τακτοποίηση αυθαιρέτων, τα οποία παρατηρούνται στο νησί, καθώς και η δυνατότητα παρέμβασης προς το Υπουργείο, για την επίλυση των ζητημάτων αυτών.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με την Διοίκηση Εργατικού Κέντρου Χίου, με την οποία συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο νησί μας.

Ως πρώτο θέμα αναδείχθηκε η σοβαρή υποστελέχωση  του Τοπικού Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και τα σοβαρά ζητήματα που δημιουργούνται με την έλλειψη αυτής.

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα υποστελέχωσης των δομών υγείας του νησιού μας και η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας Χίου.

Επίσης θίχτηκε το σοβαρό ζήτημα της καθυστέρησης της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου σε επιχειρήσεις και εργαζομένους.

Για όλα αυτά τα ζητήματα θα αναζητηθεί η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών, για την ανάδειξή τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ