10.5.2024 12:20

«Στο τέλος της 4ετίας όλα τα μεγάλα έργα της Χίου θα έχουν ολοκληρωθεί» (Video)

Αναγνώρισε τις καθυστερήσεις ο Πρωθυπουργός δεσμευόμενος όμως ότι τα έργα θα τελειώσουν

Με ορίζοντα 4ετίας και σίγουρα πριν το 2027, αναμένεται να ολοκληρωθούν όλα τα εν εξελίξει έργα στη Χίο, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε γνώστης των προβλημάτων στα έργα, σημειώνοντας ωστόσο ότι «το 2019 που ήρθαμε εμείς στα πράγματα, όλα αυτά ήταν σχέδια επί χάρτου ενώ τώρα είναι έργα που πλέον υλοποιούνται έστω και με κάποια καθυστέρηση».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Πρωθυπουργός στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι, λέγοντας ότι είναι μία υπόθεση την οποία έχει αναλάβει και παρακολουθεί προσωπικά, προσθέτοντας ότι, έχουν δοθεί εντολές για την ολοκλήρωσή του όπως έχει συμβεί και με τα υπόλοιπα φράγματα ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο του αεροδρομίου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών στο κτίριο ενώ έκανε λόγο για σαφή οδικό χάρτη αναφορικά με το έργο της επέκτασης του διαδρόμου όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Τέλος αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος που το θέμα αυτό δεν τέθηκε μετά από χρόνια ως πρόβλημα από την τοπική αυτοδιοίκηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεισφορά του Νότη Μηταράκη σε αυτό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ