1.4.2024 17:40

«Στην κρίση των συμπατριωτών μας οι θέσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το Αεροδρόμιο της Χίου»

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή του Βουλευτή Χίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Σταύρου Γ. Μιχαηλίδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος για το Υπουργείο Υποδομών αφορούσε το πρόβλημα που είχε αποκαλύψει προσφάτως ο Βουλευτής, την έλλειψη πιστοποίησης της λειτουργίας του αεροδρομίου της Χίου καθώς και τις απαράδεκτες συνθήκες αναμονής και αναχώρησης των επιβατών λαμβανομένης υπόψη της ταυτόχρονης αναχώρησης δύο πτήσεων, οι οποίες κατά τη θερινή περίοδο (οι βραδινές πτήσεις) θα αυξηθούν σε τρεις ταυτοχρόνως.  

Η Υφυπουργός κα Αλεξοπούλου παραδέχτηκε ότι το αεροδρόμιο της Χίου στερείται πιστοποίησης, επέμεινε όμως ότι η αναχώρηση δύο ή τριών ταυτόχρονα πτήσεων δεν προκαλεί ταλαιπωρία για τους επιβάτες ούτε επηρεάζει την ασφάλειά τους εκ του γεγονότος όπως υποστήριξε ότι η αίθουσα αναχωρήσεων είναι επαρκής καθώς καλύπτει 370 τμ.

Αφήνονται στην κρίση των συμπατριωτών μας οι θέσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και πόσο υπολογίζει η πολιτική ηγεσία την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των επιβατών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ