2.2.2024 13:28

Στη Βουλή το εξωφρενικό πριμ των 700.000 ευρώ του εργολάβου του αεροδρομίου Χίου- Βίντεο

Για την απαράδεκτη πριμοδότηση από την κυβέρνηση ύψους 718.000 ευρώ του εργολάβου της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου της Χίου, όταν αυτό ουσιαστικά έχει σταματήσει κοντά ένα χρόνο, κάλεσε τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει εξηγήσεις σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Αποδείχθηκε ότι δεν υφίσταται κανένας λόγος ή πρόσκομμα, τα οποία να δικαιολογούν αυτήν την πρωτοφανή απόφαση. Εκ του γεγονότος ότι οι παρεμβάσεις μου έχουν αποκαλύψει την αδικαιολόγητη εκτροπή και στασιμότητα στα έργα του Αεροδρομίου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαος Ταχιάος  δεσμεύτηκε να έρθει με τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα στην Χίο προκειμένου να επαναξιολογήσουμε την απαράδεκτη εκτροπή από το master plan του έργου αναβάθμισης και επέκτασης του Αεροδρομίου της Χίου».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ