Πολιτική

1/6/18 11:40

τελ. ενημ.: 1/6/18 11:42

Στα προσεχώς η μεταστέγαση της Επιθεώρησης Εργασίας στο ΙΚΑ

Απάντηση στον Α. Μιχαηλίδη απέστειλε χθες η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με το ζήτημα της μεταστέγασης του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Χίου στο κτίριο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Χίου.

Συγκεκριμένα, προ περίπου δύο μηνών ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ως Αναφορά προς την κ. Υπουργό επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χίου με την οποία ζητούσε τη μεταστέγαση του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Χίου στο κτίριο του ΕΦΚΑ, για προφανείς λόγους εξυπηρέτησης των εργαζομένων και εξοικονόμησης πόρων.

Στη χθεσινή της απάντηση η κ. Υπουργός ενημερώνει πως ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έχει ήδη αιτηθεί με έγγραφό του (υπ. αριθμ. ΕΞ-164797-2018/10001) προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ την παραχώρηση μέρους του κτηρίου της οδού Λετσαίνης για τη φιλοξενία του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

«Θεωρούμε ότι το καθ’ όλα εύλογο αυτό αίτημα θα γίνει το επόμενο διάστημα δεκτό, κάτι που θα συντελέσει στην περαιτέρω βελτίωση, μετά και τη μεταστέγαση του ΕΟΠΥΥ, της εξυπηρέτησης των πολιτών της Χίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σχόλια: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση