1.6.2018 11:40

Στα προσεχώς η μεταστέγαση της Επιθεώρησης Εργασίας στο ΙΚΑ

Απάντηση στον Α. Μιχαηλίδη απέστειλε χθες η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με το ζήτημα της μεταστέγασης του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Χίου στο κτίριο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Χίου.

Συγκεκριμένα, προ περίπου δύο μηνών ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ως Αναφορά προς την κ. Υπουργό επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χίου με την οποία ζητούσε τη μεταστέγαση του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Χίου στο κτίριο του ΕΦΚΑ, για προφανείς λόγους εξυπηρέτησης των εργαζομένων και εξοικονόμησης πόρων.

Στη χθεσινή της απάντηση η κ. Υπουργός ενημερώνει πως ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έχει ήδη αιτηθεί με έγγραφό του (υπ. αριθμ. ΕΞ-164797-2018/10001) προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ την παραχώρηση μέρους του κτηρίου της οδού Λετσαίνης για τη φιλοξενία του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

«Θεωρούμε ότι το καθ’ όλα εύλογο αυτό αίτημα θα γίνει το επόμενο διάστημα δεκτό, κάτι που θα συντελέσει στην περαιτέρω βελτίωση, μετά και τη μεταστέγαση του ΕΟΠΥΥ, της εξυπηρέτησης των πολιτών της Χίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ