Πολιτική

30/1/18 17:30

τελ. ενημ.: 30/1/18 17:30

Στ. Τάσος: Διαρκής στόχος του κεφαλαίου η μείωση της τιμής του εργατικού δυναμικού

Για τις πολιτικές εξελίξεις εντός αλλά και εκτός νησιού μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε., Στ. Τάσος, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Σκοπιανό, εξαθλίωση ποιότητας της καθημερινότητας, μεταναστευτικό και φυσικά οι ανίκανοι χειρισμοί όλων των παραπάνω θεμάτων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν τα βασικά θέματα που έθιξε ο βουλευτής, ο οποίος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το hotspot της ΒΙΑΛ συνοδεία του Μ. Σκούφαλου.

«Μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης, χειραγωγήσιμα και υποταγμένα χέρια και εξαθλίωση της μικρομεσαίας τάξης είναι αυτά που επιζητούν οι τωρινοί κυβερνώντες. Για αυτό και με το νέο πολυνομοσχέδιο προσπαθούν να καταργήσουν την απεργία. Αυτοί που κατέχουν τα κεφάλαια δεν έχουν την επιθυμητή κερδοφορία, καθώς έχουν να συναγωνιστούν Κινέζους, Αμερικανούς κ. ο. κ.. Η τωρινή κυβέρνηση περνάει μέτρα που δεν μπορούσαν να το κάνουν περασμένες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.», ανέφερε ο κ. Τάσος, σχετικά με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. τόνισε την ιδεολογία του κόμματος του για τη μη διαφοροποίηση μεταναστών και προσφύγων, καθώς και οι δύο περιπτώσεις σχετίζονται με ανθρώπους που διαθέτουν ίσα και ίδια δικαιώματα. Όσο για τη κατάσταση στη Χίο σχολίασε, «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη ΒΙΑΛ και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή. Είναι μία ομάδα, ένα σύνολο και όπως σε κάθε ομάδα ή σε κάθε κοινωνία θα υπάρχουν εκείνοι που δημιουργούν διάφορα προβλήματα».

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση