4.7.2019 21:47

Στ. Μιχαηλίδης: «Την Κυριακή κερδίζει η πράξη κόντρα στις υποσχέσεις»

Παρουσία πλήθους στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και υποστηρικτών του, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Νότιο Λιμενοβραχίωνα, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υπ. Βουλευτή Χίου Σταύρου Μιχαηλίδη.

Με έναν έντονα συγκινησιακό λόγο, ο Σταύρος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στις προκλήσεις για τη Χίο του αύριο, τονίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη στήριξης της ναυτιλίας, της δημιουργίας θέσεων εργασίας για νέους στο νησί αλλά και της ολοκλήρωσης των έργων υποδομής στο νησί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο λιμάνι της Χίου το οποίο χαρακτήρισε μοναδική περίπτωση σε όλη την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του σημείωσε ότι θα δώσει αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Χίου.

«Θα δώσω έναν καθαρό και καθημερινό αγώνα για τα προβλήματα του νησιού. Θα είμαι θεριεμένος για τη λύση τους. Την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα, ξέροντας ότι είναι η πρώτη σελίδα σε ένα βιβλίο τεράστιων αλλαγών. Την Κυριακή θα κερδίσει η πράξη κόντρα στις υποσχέσεις και τους βερμπαλισμούς. Την Κυριακή κερδίζουμε όλοι γιατί αξίζουμε καλύτερα», είπε και συνέχισε:

"Στην πενταετία του κ. Τσίπρα η περιφέρεια της Ελλάδας που βίωσε πολύ οδυνηρά τα απόνερα της αναποτελεσματικής διακυβέρνησης ήταν τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου.

Ιδιαίτερα για την Χίο τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαμένα χρόνια. Τα μεγάλα έργα υποδομής παρέμειναν στάσιμα, η ιδεοληπτική αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δοκίμασετις αντοχές τηςκοινωνίας μας και τραυμάτισεσοβαρά την τουριστική μας δραστηριότητα, η φορολογική πολιτική γονάτισε την επιχειρηματικότητα, η ανεργία εξανάγκασε τους νέους μας στην εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση.    

Προσπάθειες δεκαετιών για την δρομολόγηση των μεγάλων έργων  όπως το φράγμα κόρης γεφύρι, η επέκταση του αεροδρομίου, η ολοκλήρωση και ο εκσυγχρονισμός των λιμενικών υποδομών, του κεντρικού λιμένα,των υποδομών υγείας,  δυστυχώς στα χρόνια που πέρασαν δεν κατέστη δυνατόν να αποπερατωθούν.

Οι εκκρεμότητες, όμως αυτές, και άλλες όπως η απροθυμία για την επίλυση των προβλημάτων του Κάμπου, η εγκατάλειψη γενικά της Βόρειας Χίου, η αδιαφορία για την στήριξη καινοτομιών στον πρωτογενή τομέα, η δημιουργία ενός σύγχρονου τουριστικού προφίλ της Χίου κ.ά. λειτουργούν ως οπισθέλκουσα στην ανάπτυξη, αποτρέπουν επενδύσεις και συμβάλλουν στην επιδείνωση του τεράστιου προβλήματος, του δημογραφικού με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η θλιβερή κατάσταση ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή μας".

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ