11.2.2019 13:20

«Σκιές» από το ΚΙΝ.ΑΛ. Χίου για τη δημοσκόπηση της Αlco

Κατά της δημοσκόπησης, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο νησί μας από την εταιρία Alco, βάλλει το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς θεωρεί ότι η πραγματική εικόνα του κόμματος από την καθημερινή του δραστηριοποίηση σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού σκηνικού είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, τόσο ως προς τα ποσοστά όσο και στα αναφερόμενα πρόσωπα.

Η ανακοίνωση των μελών του κόμματος:

«Πριν λίγες μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε στην Χίο από γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Τα αποτελέσματα της  δημοσκόπησης  είναι σεβαστά, από τη στιγμή που αυτή διενεργείται από μια γνωστή εταιρία με ιστορία στο χώρο των δημοσκοπήσεων.

Βέβαια, τα όποια ευρήματα αποτυπώνουν προθέσεις συγκεκριμένης μικρής χρονικά περιόδου, σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι αδιαμόρφωτο ως προς τα τελικά δεδομένα μιας επίσημης εκλογικής αναμέτρησης και αποτελεί φωτογραφία της στιγμής και κατά την άποψή μας δίνουν  χρήσιμα συμπεράσματα προς επεξεργασία από το σύνολο των ενδιαφερομένων προσώπων ή φορέων.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς πιστεύουμε ότι η πραγματική εικόνα από την καθημερινή δραστηριοποίησή  μας σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού σκηνικού ( Κεντρική πολιτική σκηνή, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Δήμος Χίου) είναι σε  πλήρη αναντιστοιχία με τα ευρήματα της δημοσκόπησης τόσο ως προς τα ποσοστά που καταγράφονται όσο και στα πρόσωπα που αναφέρονται.

Κλείνοντας, θα λέγαμε και πάλι ότι σεβαστή η φωτογραφία της στιγμής αλλά επειδή τον τελικό λόγο έχει ο Λαός ας περιμένουμε και το γενικό πλάνο των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων, γιατί οι εκπλήξεις έρχονται…!!!»

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ