21.10.2021 14:30

Σε διαβούλευση ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός της Π.Ε. Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερωτηματολόγια στους φορείς μοιράζει η Περιφέρεια

Ερωτηματολόγια διαβούλευσης για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου προς τους φορείς του νομού μοιράζει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ήδη από σήμερα με αφορμή τον νέο στρατηγικό σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αφορμή για τη δημιουργία του ερωτηματολογίου ήταν η πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να δημιουργηθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός μέσα από μια διαδικασία διαβούλευσης προκειμένου με αυτό τον τρόπο να δρομολογηθούν στοχευμένες δράσεις που θα έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Τα δεδομένα που θα προκύψουν από την ποσοτική ανάλυση θα αποτελέσουν και  τον «μπούσουλα» για το μέλλον με αποδέκτη τον Δήμο και την Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Π. Μπουγδάνος.

Τέλος οι φορείς θα έχουν «ένα εύλογο χρονικό διάστημα» όπως ανέφερε ο κ. Μπουγδάνος, για να απαντήσουν στο ερωτηματολόγια και σε δεύτερο χρόνο θα πραγματοποιηθεί σχετική διαβούλευση με τους φορείς μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ