2.7.2018 16:44

Πρόσληψη υιού Μιχαηλίδη στο γραφείο Κουρουμπλή καταγγέλλει η Παγχιακή

Την πρόσληψη του υιού του Ανδρέα Μιχαηλίδη ως ειδικού συμβούλου του Υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή καταγγέλει με ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή, η οποία κατηγορεί τον Βουλευτή γοα εκκωφαντική σιωπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παγχιακής έχει ως εξής: 

 

Η εκκωφαντική σιωπή του  " Βουλευτή μας" στην καθημερινά συντελούμενη καταστροφή του νησιού. 

Η οικογενειοκρατία συνδέεται με τον κομματισμό,  αλλά και την διαφθορά αφού ενθαρρύνει ανήθικες,  αν και όχι πάντα παράνομες, συναλλαγές (Wikipedia).

Η κυβέρνηση στην σύνοδο κορυφής στην Ευρώπη  για το μεταναστευτικό, έκανε πράξη το win-win στην διαπραγμάτευση .Όλοι κερδισμένοι, με μόνο  κέρδος για την ελληνική πλευρά  αποκλειστικά και μόνο την  παραμονή της για λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία. Προτίμησε την συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής, πανηγυρίζοντας μάλιστα γι αυτό με διαγγέλματα και ''περήφανες''  δηλώσεις από τον Πρωθυπουργό, μέχρι τον τοπικό κυβερνητικό ''μας'' βουλευτή,  για την επιτυχία διατήρησης των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, όπως και στο παρελθόν, αδιαφορεί για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του νησιού μας, στηρίζει με πάθος την κυβέρνηση , σηκώνοντας το χέρι λέγοντας ΝΑΙ σε όλες τις καταστροφικές επιλογές για τον τόπο  μας, αντί να το σηκώσει για να φωνάξει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

 Δηλώνει περήφανος για τα επιτεύγματα τόσο της κυβέρνησης  όσο και του ίδιου. Οι συνεκτικοί δεσμοί    για την στήριξη που παρέχει  στην κυβέρνηση είναι ισχυροί , όσο δίνονται οι ''αγώνες'',( πάντα με το ηθικό πλεονέκτημα της ''αριστεράς '' ), για την εθνική, κοινωνική αλλά και οικογενειακή πρόοδο και ευημερία (*).

* https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A91964653%CE%A0%CE%A9-5%CE%9D0?inline=true

 

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ        

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ