Πολιτική

18/2/18 9:40

τελ. ενημ.: 20/2/18 21:48

Πρεμιέρα την Παρασκευή για την «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ»

Η μετεξέλιξη του «π» σε φορέα διάδοσης ιδεών για την ανάπτυξη της Χίου συμπίπτει με τη νέα του έντυπη και διαδικτυακή εμφάνιση από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Η πρωτοβουλία «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ» έχει στόχο να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον εμπλουτισμού του δημοσίου διαλόγου, καθώς διαπιστώνουμε ότι βαλτώνει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια και δεν επιτρέπει στη Χίο να απελευθερώσει δυνάμεις και οράματα για το μέλλον της.

Σε μηνιαία βάση, τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, προσωπικότητες εντός και εκτός Χίου θα καταθέτουν τις απόψεις τους σε ερωτήματα τα οποία δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος απάντησης στη λειτουργία των θεσμικών οργάνων.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 19.30  (στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Χανδρής) στο ερώτημα «Χίος 2038: μήπως δεν είναι και τόσο μακρινή;» απαντούν οι:

  •  Δήμος Αβδελιώδης, σκηνοθέτης
  • Θωμάς Ανδρουλάκης, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Θάνος Βλαστός, πολεοδόμος, συγκοινωνιολόγος
  • Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος Mediterra
  • Ηλίας Μπίσιας, διευθυντής «Ναυτικών Χρονικών».

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους καλεσμένους και δείπνο.  

Μια ώρα νωρίτερα θα προηγηθεί η παρουσίαση του νέου έντυπου και διαδικτυακού «πολίτη» και μέσω skype οι Θανάσης Μαυρίδης (Φιλελεύθερος – liberal)  και Μάνος Βουλαρίνος (ΣΚΑΙ – athensvoice) καταθέτουν τις απόψεις τους στον προβληματισμό: «Χαρτί vs Διαδικτύου: εχθροί ή σύμμαχοι;»

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση