26.4.2023 12:59

ΠΑΣΟΚ- Εγκαίνια στο Φράγμα χωρίς να έχει δοκιμαστεί η λειτουργικότητά του

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της ΝΔ πιστά ευθυγραμμισμένη στο δόγμα των προεκλογικών πυροτεχνημάτων και τεχνασμάτων που δεν πείθουν κανέναν, προχωρά πρόωρα στα εγκαίνια ενός σημαντικού για το νησί μας έργου χωρίς αυτό να έχει αποκτήσει ακόμη τα ποιοτικά και τεχνικά εκείνα χαρακτηριστικά που θα το χαρακτήριζαν…έτοιμο… Αυτή τη φορά, λοιπόν, κόβουν κορδέλες με την σύμπραξη της Περιφερειακής αρχής στο πολύπαθο φράγμα Κόρης Γεφύρι. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν, στα πλαίσια ενός στείρου μηδενισμού, να παραγνωριστούν οι προσπάθειες ολοκλήρωσης του έργου όμως μας προκαλεί οργή το γεγονός ότι οι σημερινοί βουλευτές και τοπικοί άρχοντες έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια οικειοποίησής του λες και 20 χρόνια μετά, το 2023, έχει προκύψει ωσάν από παρθενογένεση. Σαν να μην έχουν γίνει πολλά και καθοριστικά βήματα από άλλες κυβερνήσεις και άλλους αυτοδιοικητικούς. 

Ένα έργο που βάλτωνε για πολλά χρόνια επί κυβερνήσεων ΝΔ η οποία με σκανδαλώδη τρόπο το αφαίρεσε από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και έκανε φορέα υλοποίησης το υπουργείο Γεωργίας με αποτέλεσμα παλινωδίες και καθυστερήσεις. Ένα έργο που αντιμετωπίστηκε με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 Κλείνοντας, χρήσιμο θα ήταν να επισημανθεί ότι τέτοια έργα εγκαινιάζονται όταν έχουν δοκιμαστεί ως προς την λειτουργικότητά τους. Επομένως καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε ποια τα αποτελέσματα των επεμβάσεων που έχουν γίνει και μετά να λάβουν χώρα τα περιβόητα εγκαίνια. Οτιδήποτε άλλο πραγματοποιηθεί τώρα δεν θα είναι τίποτα παρά μονάχα προεκλογικές φούσκες. Φτάνει πια με τα εγκαίνια ημιτελών έργων, φτάνει πια η κοροϊδία του λαού της Χίου!

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας,

Κριμιζής Χριστόφορος

Λεωνή – Κωνσταντουλάκη Μαρία

Λύκου Αποστολία (Λίτσα)

Μιχαηλίδης Σταύρος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ