1.7.2022 17:14

Παιχνιδάκια του Facebook από τους διορισμένους της ΝΟΔΕ Χίου

Κάθε όριο πολιτικής σοβαρότητας, ξεπερνά πλέον η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, αφού ελλείψει πολιτικής δράσης και παρέμβασης, έχει αναλωθεί σε σχολιασμό «status» στο Facebook.

Αποκομμένα από την κοινωνία, και πως να μην είναι άλλωστε αφού ουδέν εκλέχθηκε αλλά διορίστηκε από τον «γαλάζιο» υπουργό, τα μέλη της ΝΟΔΕ Χίου, επιδίδονται στο αγαπημένο σπορ της έκδοσης δελτίων τύπων με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή του σχολιασμού του δημοσιογράφου του «π» Παντελή Φύκαρη, στο Facebook, ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για επίλυση των κενών στο ΕΚΑΒ Χίου, ο τομέας Χίου του ΕΚΑΒ συνεχίζει να παραμένει με 1 ασθενοφόρο ανά βάρδια όλη την ημέρα για όλο το νησί.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Χίου

«Η εμπάθεια του κ. Παντελή Φύκαρη, διευθυντή και δημοσιογράφου της εφημερίδας "Πολίτης", προς τη Δ.Ε.Ε.Π Χίου της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστή εδώ και καιρό. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας, εντιμότητας και ήθους που επιβάλλει η δημοσιογραφία αποκαλώντας τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π Χίου "παρασάνταλα". Επιστρέφουμε λοιπόν στον κ. Φύκαρη τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τον καλούμε να επανέλθει στην τάξη».

Και η απάντηση του «π»

Σε ένα νησί που ο καθένας γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε ένα νησί, που ο καθένας γνωρίζει πως προέκυψε η συγκεκριμένη σύνθεση της ΝΟΔΕ.

  • Σε ένα νησί, χωρίς αξονικό, χωρίς μαγνητικό, χωρίς μαστογράφο.
  • Σε ένα νησί, με 1 ασθενοφόρο ανά βάρδια, που έχει κοστίσει ανθρώπινες ζωές.
  • Σε ένα νησί, με 4 γιατρούς στον ΕΦΚΑ και προσεχώς… με κανέναν γιατρό.

Αποτελεί θράσος, πολιτική κατάντια και προσβολή, η σημερινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου.

Από το να εγκαλούν στην τάξη έναν δημοσιογράφο, προτιμότερο θα ήταν για τη ΝΟΔΕ Χίου, να αφήσει τις φωτογραφίσεις, τα τραπεζώματα και τις αναρτήσεις στο Facebook και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του νησιού.

Κατανοούμε ότι όταν δεν είσαι εκλεγμένος αλλά διορισμένος αυτό είναι ίσως κάπως δύσκολο, δίνοντας προτεραιότητα στο να μην ακουμπήσει κανείς αυτόν που σε έχει διορίσει και σου έδωσε ρόλο και σκοπό.

Ασχοληθείτε και ίσως τότε βρείτε και τον ρόλο και τον σκοπό πέραν των χειροκροτητών και των κλακαδόρων των… ανωτέρω.

Σημείωση: Κατά το λεξικό του Μπαμπινιώτη, το "παρασάνταλο" ερμηνεύεται ως "ανακόλουθος". Κι εδώ που τα λέμε, μόνο η φωτογραφία σας λείπει.

Σημείωση 2: Κάποια στιγμή οι σοβαροί νεοδημοκράτες, με πολιτικό ένστικτο, με άποψη και βούληση θα επιστρέψουν στη ΝΟΔΕ. Τότε θα φανεί και η διαφορά της πραγματικής Νέας Δημοκρατίας από τη δήθεν Νέα Δημοκρατία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ