16.12.2019 20:46

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: "Μιλήστε υποθετικά..."

Και αν ΔΕΝ του βγει ο σχεδιασμός του κ. Στεφανή; Κι αν δεν πετύχει γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προηγούμενο;

Ο απλούς νους λέει ότι πρώτα ελέγχεις τις ροές και μετά κάνεις εξαγγελίες σχεδιασμού. Εμείς  πρωτοπορούμε πηγαίνοντας ανάποδα. Πρώτα γίνονται τα κέντρα για να εξυπηρετήσουμε  τις ροές!

 Μέχρι πριν 2.5 μήνες ζητούσαμε επισήμως από τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν τους Τούρκους μήπως και σταματήσουν να μας στέλνουν κόσμο!! Μιλάμε για τέτοιο σχεδιασμό.

Έπρεπε να έρθει η ανακήρυξη της  δήθεν ΑΟΖ Λιβύης - Τουρκίας για να αντιληφθούμε αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή μας, με το μεταναστευτικό να είναι η αιχμή του δόρατος για την διάλυση της Ελλάδας. Έτσι αναγνωρίζει η κυβέρνηση  την εθνικής σημασίας αξία των ακριτικών νησιών;

Όσον αφορά τις επαναπροωθήσεις προς την Τουρκία, είναι γνωστές οι παθογένειες του Ελληνικού κράτους  και η άνιση μάχη σε νομικό επίπεδο που δίνει με τις ΜΚΟ, με νόμους που συνεχίζουν να ισχύουν ακόμα και σήμερα και ψηφίστηκαν από ..Έλληνες Βουλευτές.

Για αυτό και πρέπει ο κάθε υποτιθέμενα αρμόδιος να μιλήσει και ...ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ. Διότι το κράτος οφείλει να έχει μία συνέχεια ανεξαρτήτως αν είναι ο κ. Μουζάλας, ο κ. Κουμουτσάκος, ο κ. Στεφανής και μετά από έναν χρόνο κάποιος άλλος. Δεν μπορεί να γίνονται συνεχώς πειραματισμοί και το τίμημα να το πληρώνουν μονίμως οι κάτοικοι των νησιών και κατ επεκταση ολόκληρη η Χώρα.

 Η ΒΙΑΛ ξεκίνησε για κέντρο καταγραφής και μέχρι 72 ώρες παραμονής, αλλά έγινε διαμονής. Μετά  η χωρητικότητα από   1.000 άτομα έφτασε τα 6.000 και συνεχίζει να αυξάνεται.

Στο Αίπος, στο ''15'' στο "17" η τέλως πάντων όπου μας κάτσει,  το κατ' ευφημισμό κλειστό κέντρο των 5000+   με  την ''απλάδα'' που θα έχει,  που λέτε ότι θα σταματήσει το κοντέρ ; Στις 50  στις 100 ή μήπως στις 150.000;

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

* Να μην παραλείψετε  τους χώρους λατρείας !

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ