30.11.2019 20:33

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: Ελλάδα η χώρα των Μ.Κ.Ο.

Όταν η νομοθεσία της χώρας σου επιβάλλεται από τα συμφέροντα των Μ.Κ.Ο., τότε είσαι η χώρα των Μ.Κ.Ο.!

Υπάρχει μία τεράστια αντίφαση. Πώς μία χώρα με τεράστια ποσοστά ανεργίας, ειδικά σε νέες ηλικίες, ''αναζητά'' και πριμοδοτεί μεταναστευτικό πληθυσμό;

Αυτό είναι ανεξήγητο, εκτός και αν έχει επιβληθεί!
Είναι εκτός λογικής, διότι ΟΛΑ τα κράτη υποτίθεται ότι προστατεύουν ΠΡΩΤΙΣΤΑ τα συμφέροντα των πολιτών τους. Επί της προηγούμενης κυβέρνησης πέρασαν όλα τα νομοσχέδια ώστε ο οποιοσδήποτε αποβιβαζόταν από μία βάρκα στην Ελλάδα και συμπληρώνοντας μόνο μια απλή αίτηση άσυλου, την επόμενη μέρα , έχει πρόσβαση σε επιδόματα, κάρτες μετρητών, οτιδήποτε σχετίζεται με δωρεάν δημόσια παροχή αλλά και ακόμα στην αγορά εργασίας.

Έφτασαν μάλιστα 25 Μ.Κ.Ο. σε επιστολή τους, αφού είχε ψηφιστεί ό,τι ''έπρεπε'' όσον αφορά τους νόμους του κράτους, να εγκαλούν δήθεν το ''γέννημα θρέμμα'' τους, τον Υπουργό κ. Μουζάλα, γιατί οι κρατικές υπηρεσίες δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία!! (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κάρτα ανεργίας, δικαίωμα στην εργασία )

https://www.solidaritynow.org/joint-report-25-organization…/

Στις 3 Ιουνίου του 2019, σε μία από τις τελευταίες αποφάσεις της απερχόμενης κυβέρνησης, την οποία υπέγραψε σχεδόν το 1/2 των τότε Υπουργών, εντάσσονται στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και οι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας.

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/31012

Δηλαδή προσκαλούνται από την επιδοματική πολιτική των Μ.Κ.Ο., της Ε.Ε.(στην οποία συμμετέχουμε ΚΑΙ εμείς) και εντάσσονται χρηματοδοτούμενοι στον Εθνικό προϋπολογισμό.

Και πτωχευμένοι και ...γενναιόδωροι!

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ