20.7.2017 11:35

«Όσοι πετροβολούν θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις»

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ Ο ΑΝΔΡ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ

Για προσωπικές επιλογές χωρίς την άδεια και την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών κατηγορεί τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Επιτροπάκη ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης, αναφέροντας ότι προς το παρόν αναζητείται λύση για την αντιμετώπιση του ζητήματος από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια, προαναγγέλλοντας παράλληλα έρευνα πάνω στο θέμα για όλα όσα προβλέπονταν στην σύμβαση του Νοσοκομείου για τη νέα πτέρυγα και δεν έγιναν.

Αναλυτικά ο βουλευτής στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χίου θέλω να επισημάνω τα εξής:

Αυτήν τη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Επιτροπάκη, θέλω να του επισημάνω ότι οι ενέργειές του για την αντιμετώπιση του ζητήματος της Παθολογικής Κλινικής καθώς και οι επισκευαστικές εργασίες που πραγματοποίησε έγιναν χωρίς στοιχειώδη στατική μελέτη του οικήματος και χωρίς τις ανάλογες εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι με την ιδιότητά μου του μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία έχω ζητήσει το φάκελο της κατασκευής της νέας πτέρυγας προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της μη επισκευής της Παθολογικής Κλινικής όπως προέβλεπε η αρχική σύμβαση του έργου, αλλά και πιθανές παραλείψεις διοικήσεων και πολιτικών προσώπων που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό. Τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως θα προκύψουν θα τεθούν προς αξιολόγηση στο προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής.

Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους αυτούς οι οποίοι πετροβολούν αυτήν τη στιγμή τη Διοίκηση και τα στελέχη του Νοσοκομείου της Χίου περισσότερη αυτοσυγκράτηση, διότι σύντομα θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δυσάρεστες γι’ αυτούς εκπλήξεις». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ