Πολιτική

10/1/18 15:20

τελ. ενημ.: 10/1/18 20:38

Οργή Θαλασσινού για την αφαίρεση του δικαιώματος στην απεργία

Με οργισμένο τρόπο παρεμβαίνει στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, με αφορμή την διαμαρτυρία των μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο της υπουργού Ε. Αχτσιόγλου, ο Παντ. Θαλασσινός. Ο Χιώτης τραγουδοποιός ανήρτησε στη σελίδα του στο fb το ακόλουθο σχόλιο:

Ρίξε κι άλλο την δημοκρατική σου αξιοπρέπεια, χτύπα τη φασιστική Ευρωπαϊκή μπότα σου πάνω στο Λαό σου.. Απόδειξέ το σε όλους έμπρακτα, (γιατί εγώ σε κατάλαβα απ' την αρχή κι έχασα φίλους), ότι είσαι ο μηχανοδηγός του τραίνου της φασιστικής Ευρώπης, των δύο ταχυτήτων, που πάει προς τον ξέχειλο καπιταλισμό.

Ήξερες τον προορισμό του, και ανέβηκες να οδηγήσεις γιατί γι αυτό σ' ετοίμασαν. Αυτά σε ορμήνεψαν.. Δώσε να κάνει κι άλλος μια βόλτα, μόλις βαρεθείς....Όλοι οι άριστοι κι εκλεκτοί θ΄ ανέβουν με τη σειρά.. Έτσι.. έτσι.. μετά από όλη αυτή την πρέσα στον εργάτη, που δεν έχει πια ούτε θεσπισμένο ημερομίσθιο με συλλογική σύμβαση, που αντιμετωπίζει την απόλυση ανυπεράσπιστος από την αποδυναμωμένη και πουλημένη ΠΑΣΟΚική συνδικαλιστική αλληλεγγύη, έρχεται να προστεθεί και η αφαίρεση του δικαιώματός του ν' απεργήσει..

Σκούζετε ότι βανδάλισαν το Υπουργείο και την όμορφη υπουργό.. για ένα πολυνομοσχέδιο.. Λες κι οι υπουργοί είναι μόνο για να ξύνουν τα’ αρχίδια τους.. Αυτά που σας ορμήνεψαν να κάνετε, έχουν τα κόστη τους.. Το κόστος δυστυχώς είναι η πείνα, ο εξευτελισμός, η δυστυχία κι η αγανάκτηση που έχει σαν αντίδραση όχι απλώς το χτύπημα της παλάμης, στο γραφείο σας, αλλά και την ευθεία σύγκρουση των εργαζομένων σώμα με σώμα, λόγω διαφορετικών συμφερόντων.. Καλή μας νύχτα!

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση