22.8.2023 13:31

«Ο λαός πληρώνει την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας»

Σχόλιο του ΚΚΕ για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στα μεγάλα πύρινα μέτωπα αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία επιμένει να παρουσιάζει ως “αντιπυρικό σχεδιασμό” την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη. Αυτό πληρώνει με τραγικό τρόπο κάθε χρόνο ο λαός μας, μετρώντας απώλειες σε δασικό πλούτο, περιουσίες, ακόμα και ανθρώπινες ζωές. 

Αυτό που επείγει τώρα είναι χωρίς καμία καθυστέρηση να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιοριστούν τα μέτωπα, να μην υπάρξουν περαιτέρω καταστροφές και να μην κινδυνεύσει κανείς, μαζί βέβαια με την παροχή κάθε είδους αρωγής στους πληγέντες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτές τις κρίσιμες ώρες. 

Δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι δυνάμεις του ΚΚΕ, για να σώσουν όλοι μαζί ό,τι μπορεί να σωθεί.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ