Πολιτική

18/2/18 10:31

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:10

Ο φερέγγυος υπουργός ξαναχτύπησε!

Όταν λέει μέρα πρέπει βάσιμα να μας υποψιάζει αν είναι νύχτα και το αντίστροφο. Νωπή είναι η υπόσχεση του Γιάννη Μουζάλα ότι σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας που είχε προωθηθεί στη Βουλή θα κατατίθονταν από τον ίδιο τροπολογία για τις αποζημιώσεις των κατοίκων της Χίου από το μεταναστευτικού.

«Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του σχεδίου νόμου και ακόμη περιμένουμε την τροπολογία του κ. Μουζάλα, όπως είχε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα...», τον καρφώνει ο Νότης Μηταράκης, από Ερώτηση του οποίου ο υπουργός είχε δεσμευτεί.

Ο Γ. Μουζάλας αποκαλύπτεται, για άλλη μια φορά, για τους Χιώτες αφερέγγυος συνομιλητής ή ένα πολιτικό πρόσωπο που προχωρά δημόσια σε εκτιμήσεις χωρίς επίγνωση των δυνατοτήτων των υπηρεσιών του.

Υποψιασμένος για την τήρηση των υπεσχεμένων του ο Νότης Μηταράκης, λίγο μετά τη συζήτηση της Ερώτησης του στη Βουλή είχε προχωρήσει στην ακόλουθη δήλωση: «Μετά από 18 μήνες, και σειρά ερωτήσεων, αναφορών και πίεσης προς το Υπουργείο, ακούσαμε τον κ. Μουζάλα επιτέλους να προαναγγέλλει τροπολογία για την αποζημίωση των κατοίκων του Χαλκειός και Σούδας για τις ζημιές από το μεταναστευτικό. Και ενώ πέρασαν 10 μήνες (!) από την απόφαση ΔΣ Χίου που ορίζει τους δικαιούχους! Επειδή όμως πολλά έχουμε ακούσει να υπόσχεται η Κυβέρνηση αυτή στους Χιώτες, εμείς θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε και να αγωνιζόμαστε». Μάλλον κάτι παραπάνω ήξερε…

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση