31.5.2022 20:04

ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα στην Λέσβο: Ευκαιρία να διαπιστώσει τις διαφορές μεταξύ μας στο μεταναστευτικό

«Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο αποτελεί άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία, να διαπιστώσει ο ίδιος τη διαφορά ανάμεσα στη δική του καταστροφική διακυβέρνηση και στην τριετία ανάκαμψης του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

Όπως αναφέρει «Του συνιστούμε να επισκεφτεί το νέο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών του Καρά Τεπέ. Αμέσως μετά, μπορεί να περάσει μια βόλτα από τη Μόρια, εκεί που επί των ημερών του βρισκόταν, ο καταυλισμός της ντροπής με χιλιάδες ανθρώπους να ζουν σε άθλιες συνθήκες».

«Αν η παραπάνω σύγκριση δεν του αρκεί, μπορεί να συνομιλήσει με τους πολίτες. Θα του εξηγήσουν πώς μειώθηκαν οι ροές, πώς αποσυμφορήθηκαν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ενώ μπορεί να ζητήσει και από το Λιμενικό να του εξηγήσει ότι η θάλασσα έχει σύνορα τα οποία φυλάσσονται. Επίσης θα πληροφορηθεί ότι δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για το φράγμα Τσικνιά ενώ αν επισκεφτεί το Σίγρι, θα δει πώς υλοποιείται άλλο ένα έργο που επί ημερών του είχε παγώσει», συνεχίζει. 
 
«ΥΓ: Μιας και η επίσκεψη θα είναι διήμερη, ας επισκεφτεί και τη Μυτιλήνη. Τα ίδια θα του πουν και εκεί…», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ