25.5.2017 13:12

Ν. Μηταράκης: "Φυσικά και δεν τους εμπιστευόμαστε"

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης απαντώντας σε χθεσινό σχόλιο του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη σχετικά με το προαναχωρησιακό κέντρο δήλωσε:

«Δε μπορεί ο κ. Α. Μιχαηλίδης αρχικά (12 Μαΐου) να μας ενημερώνει, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την «οριστική και αμετάκλητη απόφαση για την άμεση κατασκευή κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου σε σημείο το οποίο θα υποδείξει η Ελληνική Αστυνομία» και χθες να παραπονιέται για την μη επίσημη ενημέρωση για το ακριβές σημείο εγκατάστασης.

Επί της ουσίας, η Κυβέρνηση οφείλει να μας ενημερώσει οριστικά και επίσημα όχι απλώς για το αν και πού θα γίνει το προαναχωρησιακό κέντρο, αλλά για τη συνολική στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει για την αποσυμφόρηση του νησιού και τη μη μόνιμη παραμονή των μεταναστών σε αυτό.

Πρέπει να πείσει τους Χιώτες ότι το κέντρο δεν θα είναι ένα ακόμα πρόβλημα αλλά μέρος της λύσης. Πρέπει να πείσει τους Χιώτες ότι θα κλείσει άμεσα η Σούδα. Φυσικά και δεν τους εμπιστευόμαστε».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ