15.9.2018 18:10

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χίου «Η ΝΔ επενδύει στην καταστροφή»

Τα βέλη της προς τη ΝΔ στρέφει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, με αφορμή τις περικοπές στις συντάξεις.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Παρακολουθούμε την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα την ΝΔ να ξεσκεπάζεται για το θέμα των συντάξεων αυτή την φορά. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι αγωνίζεται για την μη περικοπή των συντάξεων.

 Αυτό δεν αρέσει  καθόλου στην ΝΔ και παρακαλά να μην το πετύχει η κυβέρνηση γιατί δυστυχώς έχει στηρίξει όλη την πολιτική της ύπαρξη στην περικοπή των συντάξεων.Η ΝΔ έχει ταυτισθεί πλήρως με τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό και  οραματίζεται ,Ιδιωτική ασφάλιση και συντάξεις πείνας, στα πρότυπα του μοντέλου που εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή .Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα μας αλλά θα διαψευθούν και πάλι.

Έχοντας επενδύσει στην καταστροφή και ποντάροντας  μόνο σε αυτό, αρχίζουν πια να αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κανένα αφήγημα και ο λαός θα στείλει στις επόμενες εκλογές τους νοσταλγούς του ΔΝΤ και του Πινοσέτ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», καταλήγει η ανακοίνωση της  Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ