25.3.2019 18:48

Μήνυμα ενότητας για ήττα του λαϊκισμού έστειλε ο Νότης Μηταράκης από τα Ψαρά

Σε μια ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Ψαρών, ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, τόσο σε τοπικό επίπεδο, για τα Ψαρά και το νομό της Χίου, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενότητας, πέρα από προσωπικές επιδιώξεις και μικροπολιτικές πρακτικές. «Σε αυτές τις εκλογές θα ηττηθεί ο λαϊκισμός, που τα τελευταία χρόνια μας πήγε πίσω. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, τονίζοντας το “Εμείς” και όχι το “Εγώ”», υπογράμμισε.

Ο κ. Μηταράκης, παρουσίασε το σχέδιό του των 4+1 πυλώνων: οικονομική ανάπτυξηβασισμένη στη ναυτιλία, την τοπική παραγωγή και την καινοτομία, κοινωνική συνοχή,επίλυση του μεταναστευτικού και ολοκλήρωση υποδομών, καθώς και ένα ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο προοπτικής για τα Ψαρά και τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές, με έμφαση της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου. Η συνάντηση στα Ψαρά, ήταν η πέμπτη κατά σειρά, στο πλαίσιο του κύκλου διαβούλευσης που έχει εγκαινιάσει τους τελευταίους μήνες ο βουλευτής, με φορείς και κατοίκους του νομού. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, και διάλογος για τις ανάγκες του νησιού και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Βρατσάνος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. κ. Γιάννης Παπαμιχάλης καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Αδελφότητας Ψαριανών κ. Ανδρέας Καραγιώργης. Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι, με το συνδυασμό της κ. Χριστιάνας Καλογήρου, περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γαρυφαλιά Βρατσάνου και κ.Παντελής Μπουρνιάς, καθώς και πλήθος κατοίκων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ