8.10.2021 15:05

Με αέρα αρχηγού από τη Χίο ο Ανδρέας Λοβέρδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβεβαίωσε ότι ο ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει εκ νέου βουλευτή στο νησί ενώ εναντιώθηκε στα σχέδια Μηταράκη για δομή μεγαθήριο στη Χίο

Με αέρα αρχηγού και αποφασισμένος να δώσει το ΠΑΣΟΚ και τοπικά τη μάχη για να επανεκλέξει Βουλευτή, εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. της Χίου ο Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος, επεσήμανε ότι η χώρα έχει ανάγκη από έναν προοδευτικό πρωταγωνιστή και προσέθεσε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να γίνει ξανά δύναμη εξουσίας ώστε να το εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι του ξανά και να επιστρέψουν σε αυτό.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων, εναντιώθηκε στα σχέδια Μηταράκη για δημιουργία υπερδομής στο Θόλος, εξηγώντας ότι το νησί, όπως και τα άλλα νησιά χρειάζονται μία μικρή δομή για ταυτοποίηση και καταγραφή και όχι για μόνιμη παραμονή.

Τέλος εμφανίστηκε ως εγγυητής της ενότητας του κόμματος, δίνοντας υπόσχεση ότι την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι ενωμένο συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ