10.11.2019 21:45

Μας ήρθε για βόλτα ο Βορίδης και αποχωρεί πριν την παρέλαση

Χωρίς ειδήσεις η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Χίο

Τίποτα το νεότερο δεν προσέφερε η επί διήμερο παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στη Χίο, σε ότι αφορά ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Οι βασικές δηλώσεις του υπουργού εξαντλήθηκαν στο μεταναστευτικό, σημειώνοντας ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση και διαχείριση του προβλήματος, λέγοντας μάλιστα  ότι είναι αναγκαία μία μικρή πίστωση χρόνου προκειμένου να εφαρμοστεί ο νέος νόμος για το άσυλο.

Σε ότι αφορά στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι ο κ. Βορίδης μετέφερε τα ήδη γνωστά ότι δηλαδή η κυβέρνηση έχει πρόθεση να ολοκληρώσει το έργο με επόμενο μεγάλο βήμα την διερεύνηση  σε βάθος εξαμήνου όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή του.

Ως προς την επαναλειτουργία της Γεωργικής Σχολής είπε ότι είναι θέμα που εξετάζεται ενώ ως προς τη φορολόγηση του Κάμπου- ζήτημα για το οποίο συνέταξαν επιστολή οι κάτοικοι του παραδοσιακού οικισμού- δήλωσε αναρμόδιος.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την Κυβέρνηση στην μεγάλη παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου αφού αναχωρεί εκτάκτως στις 8 το πρωί για Αθήνα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ