15.4.2019 9:36

ΛΑΣ Δ. Χίου «Οι παρεμβάσεις μας για την Πηγή του Ράκτη έπιασαν τόπο»

Τις συνεχόμενες και διαρκείς παρεμβάσεις της  για την επίλυση θεμάτων όπως το νερό επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου.

Σε αυτή αναφέρει:

«Μετά από διαρκείς παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου σε επίπεδο Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου, Δήμου Χίου και ΔΕΥΑΝΧ σχετικά με τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την αποκατάσταση της εγκαταλειμμένης, αλλά σε χρήση, Πηγής Ράκτη Βροντάδου, την επισκευή και απολύμανση της δεξαμενής της και την τοποθέτηση συστήματος καθαρισμού νερού με ακτινοβολία UV, λάβαμε πρόσφατα την ενημέρωση-διαβεβαίωση του προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ ότι σύντομα θα προβεί η επιχείρηση στον καθαρισμό-επιδιόρθωση από τις ρίζες που έχουν διεισδύσει στη δεξαμενή, τα διάφορα κατάλοιπα που ο χρόνος και το νερό έχουν συσσωρεύσει στον πυθμένα της και την τοποθέτηση του συστήματος καθαρισμού του νερού UV στον κρουνό της πηγής.

Οι ενέργειες αυτές αποτέλεσαν για αρκετά χρόνια προβληματισμό και επιδίωξη των συντοπιτών καταναλωτών αλλά και των διερχομένων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου,με τις παραπάνω ενέργειές της, για άλλη μία φορά στάθηκε στο πλευρό τους, δείχνοντας το δρόμο για τη διεκδίκηση των λαϊκών αναγκών, μέσα από αγώνες και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το νερό, το οποίο θεωρεί αναμφισβήτητα φυσικό αγαθό και δικαιούται να έχει δωρεάν πρόσβαση κάθε άνθρωπος και όχι να αντιμετωπίζεται ως εμπορεύσιμο προϊόν.

Δηλώνει ότι στέκεται αταλάντευτα αρωγός και συμπαραστάτης του στο δίκιο, στην  ποιότητα ζωή του λαού και εκεί θα παραμείνει, αφού από το λαό προέρχεται και μόνο αυτόν υπηρετεί».

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ