29.5.2018 9:51

«Κουνά το δάκτυλο» στη ΝΔ και τη ΝΟΔΕ Χίου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου

«Είστε θλιβεροί και επικίνδυνοι εμείς όμως βγάζουμε τη χώρα από τα Μνημόνια»

 Τα βέλη της προς τη ΝΟΔΕ Χίου στρέφει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου,  κατηγορώντας την ‘ότι εθελοτυφλεί και ότι για την κατάσταση της Χίου αλλά και της χώρας φταίνε οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όχι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Ακούμε και διαβάζουμε  καθημερινά δηλώσεις, ανακοινώσεις  και αρθρογραφία από τους  νοσταλγούς των προηγούμενων Κυβερνήσεων και ανακαλύπτουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην Κυβέρνηση από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους.Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν κυβέρνησαν ποτέ, δεν έχουν καμία ευθύνη για την χρεωκοπία της χώρας για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο ,για το κόψιμο 11 φορές των συνντάξεων, για την μείωση 40%του  μισθού των Δημοσίων Υπαλλήλων για το κλείσιμο σχολείων ,την εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους, την διάλυση της Δημόσιας Υγείας  ,την φυγή των νέων στο εξωτερικό, και τις απολύσεις  του Κ.Μητσοτάκη. Αυτοί λοιπόν οι αγνοί και άφθαρτοι νέοι πολιτικοί θέλουν να σώσουν την χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά 40 χρόνια και ευθύνεται για τα πάντα. Συμπτωματικά είναι οι ίδιοι που δεν ολοκλήρωσαν στον τόπο μας κανένα  έργο, μας γέμισαν κουφάρια και άφησαν την Χίο ανοχύρωτη και χωρίς σχέδιο ανάπτυξης. Αποκαλύπτονται  ότι δεν αντέχουν χωρίς την εξουσία και  το μόνο που τους νοιάζει είναι η επιστροφή  στις εποχές που κυριαρχούσε η  μίζα,η διαφθορά και η διαπλοκή. Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου δεν έχουμε συνηθίσει να λέμε λόγια να γράφουμε φαιδρότητες και πολύ περισσότερο να πανηγυρίζουμε,αντίθετα  πιστεύουμε ότι χρειάζονται ακόμη περισσότερα για να βελτιωθεί η  καθημερινότητα όλων μας, παρά τα βήματα που γίνανε, αλλά αποδεικνύεται έμπρακτα ποιοι νοιάζονται πραγματικά για τους πολίτες και ποιοι νοιάζονται για την εξουσία και το βόλεμα . Αν πιστεύουν στην ΝΟΔΕ  ότι βλέποντας την κατάσταση του νησιού μας μαύρη αποποιούνται  συγχρόνως  των ευθυνών τους  κάνουν λάθος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας τον Ιανουάριο του 2015,μέχρι τότε κυβερνούσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και αυτά το κόμματα ευθύνονται για την χρεωκοπία της χώρας και την ένταξη στα μνημόνια.Δυστυχώς για αυτούς ,αυτό δεν αλλάζει όσο κι αν θέλουν τώρα να παρουσιασθούν ως έμπειροι και ιδιοκτήτες της  χώρας. Το πρόβλημα τους  είναι ότι προτιμούν  να καταστραφεί ο τόπος και η Χίος , για να ρίξουν  την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που θα περίμεναν όλοι από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι  σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προτάσεις για την μεταμνημονιακή Ελλάδα και όχι  καταστροφολογία, ψέματα και ακροδεξιά ολίσθηση .

Με μεγάλη επιείκεια είναι  θλιβεροί και πολύ επικίνδυνοι και όσες προσπάθειες κι αν κάνουν  να μας πείσουν για το αντίθετο ,αυτή η Κυβέρνηση βγάζει την Χώρα από το μνημόνιο που μας έβαλαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που νομίζουν ότι κρατούν τα κλειδιά της χώρας πόσο μεγάλη ευθύνη έχουν για την κατάσταση που βρεθήκαμε και ας μην παριστάνουν  τους εξωγήινους. Ας συμμαζευτούν επιτέλους ,ας  αποδεχθούν τις ευθύνες και τα λάθη τους και να προσπαθήσουμε  όλοι να πάμε την χώρα ένα βήμα μπροστά. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στην Χώρα μας και στην Χίο που δυστυχώς από τις επιλογές  Κυβερνήσεων και Αυτοδιοικητικών έφθασε σε αυτό το σημείο.», καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ