Πολιτική

17/11/19 15:54

τελ. ενημ.: 17/11/19 15:56

Κόντρα Κάρμαντζη – Μιχαηλίδη για το μεταναστευτικό

«Τουλάχιστον κλείστε το στόμα σας», η απάντηση του Δημάρχου Χίου στις κατηγορίες Μιχαηλίδη ότι οι γαλάζιοι αιρετοί αρκούνται σε μισαλλόδοξες ρητορικές.

Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη προκάλεσε η παρέμβαση του βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη για το μεταναστευτικό.

«Συνεχίζει να πελαγοδρομεί μεταξύ αδιέξοδων επιλογών και επικίνδυνων πρακτικών η ΝΔ σε όλα τα επίπεδα αναφορικά με τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού στα νησιά. Αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης προσκείμενοι στη ΝΔ, με αμφιλεγόμενες ή και ξεκάθαρα μισαλλόδοξες πράξεις και διακηρύξεις τους επιλέγουν να υποδαυλίζουν τα αισθήματα ανησυχίας της τοπικής κοινωνίας προς ξενοφοβική κατεύθυνση, αντί να συνεισφέρουν υπεύθυνα και ψύχραιμα στην ασφαλή και ανθρώπινη διαβίωση των αιτούντων άσυλο στη ΒΙΑΛ και την εύτακτη αποσυμφόρησή της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χιώτης Βουλευτής.

Αυτή του η παρέμβαση προκάλεσε την αντίδραση του Σταμάτη Κάρμαντζη ο οποίος σε ανάρτησή του, απευθυνόμενος προς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη έγραψε:

«Ανδρέα βλέπεις οι μπουκαπόρτες που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ για όλους της γης κατατρεγμένους, που να κλείσουν τώρα. Αλήθεια για πες μας, πέρα από τις αριστερές κορώνες σας και τα φληναφήματα σας, ποιες είναι οι αρμοδιότητες των αιρετών της Χίου, που δεν εφαρμόζουμε ,για να διορθώσουμε το Χάος που φέρατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ με την πολίτικη σας των «ανοικτών συνόρων» και μας ζητάτε και τα ρέστα; Απάντησε συγκεκριμένα για να μάθει ο Χιώτικος Λαός τι δεν εφαρμόζουν οι αιρετοί της Χίου! Τουλάχιστον κλείστε το στόμα σας ή απολογηθείτε στον Χιώτικο και τον Ελληνικό Λαό».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση