6.8.2018 5:31

ΚΚΕ Χίου: «Ανυπαρξία πρόληψης πυρκαγιών στο νησί»

Την ανησυχία της για τα στοιχεία που αναδεικνύουν την ανυπαρξία πρόληψης πυρκαγιών στη Χίο, διατυπώνει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ.

Σε αυτή αναφέρει:

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ και τη δράση του Κόμματος φαίνεται να χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα περιαστικά δάση Κλειδούς, Κορακάρη, Λαγκάδας κλπ.

Υπάρχουν ανησυχητικές καταγγελίες για το όχημα των εθελοντών στο Θολόποταμι που στην ουσία βρίσκεται παροπλισμένο, ενώ στη Λαγκάδα οι πυροσβεστικές μάνικες με το πρόσχημα των κλοπών έχουν μεταφερθεί αντί στο χώρο της κοινότητας, στη Χίο με ό, τι αυτό σημαίνει για μια ενδεχόμενη φωτιά στην περιοχή του Καρυδά. Και όλα αυτά τις ημέρες υψηλού κινδύνου!

Αν και έχουν επισημανθεί από το στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου Μάρκο Σκούφαλο σε προσωπική του επικοινωνία με το Δήμαρχο Χίου, αρκετό καιρό πριν, συνεχίζουν να εκκρεμούν.

Απαιτούμε να δοθεί άμεση απάντηση τουλάχιστον στα δυο αυτά ζητήματα επίσημα καθώς επίσης και τι ενέργειες υπάρχουν για ένα συνολικό σχεδιασμό πρόληψης και προστασίας του φυσικού πλούτου και της ανθρώπινης ζωής σε επαρκή μέσα και έμψυχο δυναμικό. Καλές οι πεζοπορικές διαδρομές στο νησί αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί και η ουσία…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ