13.1.2020 9:26

Κίνημα Αλλαγής: Άμεση ανάληψη πρωτοβουλίων για να σταματήσει η υπερδομή στο Αίπος

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες στην πλήρη εξέλιξή του έναν αμείλικτο εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης όσον αφορά το σχέδιο για δημιουργία ΠΡΟΚΕΚΑ στο Αίπος. Οι κυβερνητικές αυτές προσπάθειες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη λαϊκή βούληση τόσο στη Χίο όσο και στα άλλα νησιά του Βόρειου Αιγαίου. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι έχουν επιλέξει να αφήσουν τα νησιά μας στην τύχη τους.
Ο κύριος Μηταράκης πριν λίγες ώρες τοποθετούμενος στο ζήτημα, τόνισε ότι τη Δευτέρα το βράδυ θα παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο το σχέδιο της κυβέρνησης ως κυβερνητικός βουλευτής. Να του υπενθυμίσουμε βέβαια ότι πάνω από όλα πρέπει να ενεργεί ως βουλευτής Χίου κι όχι ως...κυβερνητικός βουλευτής.
Ο δήμαρχος Χίου, κύριος Κάρμαντζης πρέπει να αποκτήσει μια ξεκάθαρη στάση για το θέμα αφουγκραζόμενος τον χιώτικο λαό. Το ίδιο απαιτούμε να πράξουν και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι και σε καίριες θέσεις τοποθετημένοι, όπως ο κύριος Μπουγδάνος, ο κύριος Βρουλής και όλοι οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Από αύριο κρίνεται αναγκαία, περισσότερο από ποτέ η ανάληψη πρωτοβουλιών για κινητοποιήσεις με στόχο την ματαίωση των σχεδίων που η κυβέρνηση επιθυμεί να υλοποιήσει στον τόπο μας μη λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές μας απόψεις περί του ζητήματος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ