1.10.2019 12:51

ΚΙΝ.ΑΛ. Χίου: «Στην υγεία δεν πρέπει να υπάρχουν αδιέξοδα»

Το Κίνημα Αλλαγής Χίου για την έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε να λαμβάνει χώρα μια συζήτηση σχετικά με ένα ζήτημα υψίστης σημασίας για τον τόπο μας. Πρόκειται για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και την έλλειψη μόνιμου προσωπικού που θα μπορούσε να επανδρώσει περισσότερες βάρδιες με αποτέλεσμα κατ' ουσίαν να έχει μείνει ένα ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών όλης της νήσου. Πρόκειται για μια κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη η οποία απαγορεύεται να συνεχίσει να διαιωνίζεται!

Χωρίς αμφιβολία θα είναι τουλάχιστον τραγικό να περιμένουμε πότε θα συμβούν ταυτόχρονα δύο περιστατικά σε διαφορετικές περιοχές του νησιού ώστε να αρχίσουμε να ανακινούμε πάλι το θέμα.  Ακόμη κι αν πρόκειται για κοντινές αποστάσεις θα περάσει ζωτικής σημασίας χρόνος ώστε να εξυπηρετηθούν και τα δύο.

Επειδή λοιπόν με την υγεία δεν μπορούμε ούτε να επαναπαυόμαστε ούτε να ολιγωρούμε απαιτούμε από το υπουργείο να προβεί το συντομότερο δυνατόν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να βγαίνουν σωστά οι βάρδιες και να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης περισσότερων περιστατικών στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Σ' αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να ασκήσουν πίεση και οι εκλεγμένοι βουλευτές μας δίνοντας επιτέλους μια λύση σ' αυτό το τέλμα πριν θρηνήσουμε θύματα...

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ