30.1.2019 15:17

Χωρίς Χιώτη η πρώτη λίστα των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ.

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

Στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων Βουλευτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. και που προέρχονται από τον κομματικό μηχανισμό, προχώρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ωστόσο μέσα στη λίστα δεν περιλαμβάνεται κανένα όνομα από τη λίστα του μητρώου στελεχών της Χίου, κάτι που ίσως γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε θα δοθούν στη δημοσιότητα επιπλέον ονόματα που έχουν επιλεγεί από τη Ν.Δ..

Ενόψει και των αυριανών ανακοινώσεων, η Ν.Δ. δημοσιοποίησε από σήμερα σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ.
 
Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ., τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.
 
Παράλληλα, η Ν.Δ. σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Αρχείο PDF

ΝΔ 65f4bce43f

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ