1.7.2019 10:16

Κατακεραυνώνει την 4ετία Ανδ. Μιχαηλίδη ο Πολ. Λαμπρινούδης

Στην παρακάτω ανακοίνωση του προχώρησε ο υπ. βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Πολ. Λαμπρινούδης σχετικά με την 4ετία ΣΥΡΙΖΑ και Ανδ. Μιχαηλίδη. 

"Τη μισή σπουδή από όση δείχνει για να απαντήσει στις προεκλογικές  ανακοινώσεις να επεδείκνυε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και για τα φλέγοντα ζητήματα του νησιού όντως θα ζούσαμε σε μια άλλη Χίο και όχι στη φαντασιακή που ίσως κυριαρχεί στη σκέψη του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη .

 Πρέπει να συμβιβασθείτε με την πραγματικότητα ότι η μόνη επένδυση στο Νησί μας τα 4,5 χρόνια της θητείας σας είναι το μεταναστευτικό και η ΒΙΑΛ.

 Οι κατηγορίες σας για ρατσισμό, είναι το  μόνο όπλο που διαθέτετε για την πολιτική σας επιβίωση.

Πως σκέφτονται γι’ αυτό θα σας απαντήσουν οι κάτοικοι της Χίου και ιδιαίτερα των Καμποχώρων το βράδυ των εκλογών.

Αλλά η κατρακύλα σας είναι τόσο μεγάλη που λίγες μέρες πριν της 7 Ιουλίου αντί να ασχολείστε με τη ΝΔ που με την  καταστρεπτική πολιτική σας τα τελευταία 5 χρόνια την οδηγείτε στην εξουσία . Έχετε προσαρμόσει την στρατηγική σας σε μια στείρα αντιπολίτευση στο Κίνημα Αλλαγής.

Για το ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς αντίπαλος πλέον δεν είναι η ΝΔ και η πολιτική της (εξάλλου δεν διαφέρει και η δική σας πολιτική από αυτή της ΝΔ) αλλά η Δημοκρατική παράταξη και το Κίνημα Αλλαγής που και στη Χίο με την μεγάλη λαϊκή Δημοκρατική συστράτευση διεκδικεί με επιτυχία την κατάκτηση της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

*Υποσημείωση: Αναφορικά με όσα αναφέρετε για το έργο Κόρης Γεφύρι  δημοπρατήθηκε το 2004 επι Νομαρχίας Λαμπρινούδη και την επόμενη χρονιά με κυβέρνηση ΝΔ μεταφέρθηκε η εποπτεία του έργου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  με τα γνωστά αποτελέσματα.

Προφανώς και θα το γνωρίζετε αλλά μας κατηγορείτε για να δημιουργείτε εντυπώσεις.

Εάν όμως δεν το γνωρίζετε τι να πούμε 5 χρόνια που είστε εξουσία ; Έπρεπε να είχατε ενημερωθεί", αναφέρει. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ