25.5.2017 15:54

Καρφώνει και εκθέτει τον Βουρνού ο Τόσκας

Βόμβα μεγατόνων από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στη βροχή των συνεντεύξεων που παραχωρεί σε τοπικά Μέσα προκειμένου να καταπραΰνει τις αντιδράσεις για τη δημιουργία ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. στους Ολύμπους.

Ο Ν. Τόσκας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στην «αλήθεια» εκθέτει ανεπανόρθωτα το δήμαρχο Χίου, υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουν όσα δηλώνει. Συγκεκριμένα ο υπουργός ανέφερε ότι ο ίδιος προσωπικά είχε ενημερώσει τον Μαν. Βουρνού από τη Δευτέρα για την τελική απόφαση του Υπουργείου.

«Ο δήμαρχος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί άλλα λέει τη μια μέρα κι άλλα την άλλη. Ο δήμαρχος έχει ενημερωθεί από τη Δευτέρα. Τον ενημέρωσα, έχει παρθεί απόφαση από ό,τι μαθαίνω από το Δημοτικό Συμβούλιο που δέχεται να παραχωρηθεί χώρος προκειμένου να κατασκευαστεί Προαναχωρησιακό Κέντρο», δήλωσε συγκεκριμένα ο υπουργός.

 

Ποιος λέει αλήθεια;

Η δήλωση Τόσκα, υπό την προϋπόθεση ότι ισχύει, δημιουργεί μείζον ζήτημα αξιοπιστίας για το Μαν. Βουρνού. Μέχρι χθες Τετάρτη δήλωνε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ανενημέρωτος, αρνούνταν μάλιστα τη συζήτηση του θέματος προ ημερησίας διατάξεως, ζητώντας πρώτα επίσημη πληροφόρηση από την πολιτική ηγεσία και την ΕΛΑΣ; Πόσο πιο επίσημη, δηλαδή, αν ισχύει η αποκάλυψη Τόσκα ότι τον είχε ενημερώσει τη Δευτέρα;

Σε περίπτωση που ισχύει η δήλωση Τόσκα, η ραγισμένη αξιοπιστία του δημάρχου θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και στην ίδια την κοινωνία.

Αν πάλι ο υπουργός επικαλείται μια ενημέρωση η οποία ποτέ δεν υπήρξε, στο δήμαρχο προσωπικά και στη δημοτική αρχή στο σύνολο της προσφέρεται μια επιπλέον απόδειξη ότι κυβερνητικά στελέχη είναι ικανά να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσο απαιτηθεί προκειμένου να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Μπορούν να τα εμπιστευτούν;

 

88 οικίσκοι!

Σύμφωνα επίσης με ρεπορτάζ του astraparis.gr, ιστότοπου με ολοφάνερες προσβάσεις σε κυβερνητικές πηγές, δεδομένου ότι εκείνος πρώτος είχε προ ημερών αποκαλύψει την απόφαση για τους Ολύμπους, για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. σχεδιάζεται να μεταφερθούν συνολικά στη Χίο 88 οικίσκοι. Ένας υπερβολικός αριθμός, που προϊδεάζει ότι ο σχεδιαζόμενος αριθμός παραβατικών θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των 250, που ο ίδιος ο κ. Τόσκας υποστηρίζει.

 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ