Πρόταση προκειμένου ο Δήμος Χίου να προμηθευτεί tablet και να τα δανείσει σε όσους μαθητές δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο σπίτι τους, καταθέτει μέσα από ανοιχτή επιστολή του ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά». Αναλυτικά αναφέρει:
Ο δήμος σε θέματα παιδείας,υγείας,ασφάλειας πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών του.
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για την παροχή η όχι ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε μαθητές που δεν διαθέτουν, ο συνδυασμός μας προτείνει την πιο κάτω λύση, μέχρι το υπουργείο παιδείας να μεριμνήσει γι αυτό.
'Αμεση αγορά ικανού αριθμού tablets ή φορητών υπολογιστών από τον δήμο και δανεισμός τους (παραχώρηση χρήσης) στα σχολεία, για να γίνει πιό γρήγορα και άμεσα η διανομή από τους διευθυντές στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Ο εξοπλισμός αυτός μετά την επιστροφή του στον Δήμο θα μπορεί να χρησιμοποιείται απο τον δήμο για παράδειγμα στο δημοτικό συμβούλιο και σε όλα τα συμβούλια των επιτροπών και οργανισμών.
Σε κάθε συμβούλιο ,αυτά μπορεί να είναι "φορτωμένα"με τις τρέχουσες εισηγήσεις των θεμάτων προς συζήτηση.
Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News
Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.