11.4.2018 21:57

«Κάποιοι ενοχλούνται από το φυλάκιο και φαίνεται…»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα για τους 3 μήνες συνεχούς λειτουργίας του Φυλακίου των Καμποχώρων

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την λειτουργία του Φυλακίου των κατοίκων των Καμποχώρων δίπλα στη ΒΙ.ΑΛ., με την Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα να σημειώνει ότι είναι εμφανές ότι κάποιοι ενοχλούνται από αυτό.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζει μάλιστα ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η επίθεση στο φυλάκιο το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου κλείνουν τρεις μήνες συνεχούς 24ωρης λειτουργίας του φυλακίου των Καμποχώρων. Το ότι  ενοχλεί αρκετούς είναι εμφανές,  αφού σε καθημερινή σχεδόν βάση υπάρχουν  στοχευμένα δημοσιεύματα και αναρτήσεις,  από εμπλεκόμενους  κατά κύριο λόγο  οικονομικά με το μεταναστευτικό.

Δεν είναι τυχαία ίσως η απρόκλητη επίθεση εναντίον του φυλακίου ,η οποία έβαλε σε κίνδυνο ακόμη και  γυναίκες με τα ανήλικα παιδιά τους, που παρευρίσκονταν στοσημείο.

Αυτούς τους τρεις μήνες που λειτουργεί, δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι ο αγώνας των Καμποχώρων δεν στρέφεται εναντίον των ανθρώπων, που παρά την θέλησή τους έχουν εγκλωβιστεί στο νησί μας.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να υπάρχει το φυλάκιο- παρατηρητήριο, το οποίο  καταγράφει την γενικότερη ανομία που επικρατεί στην περιοχή της ΒΙΑΛ. Λύματα, καταπατήσεις ιδιοκτησιών, αυθαίρετες κατασκευές και παράνομες επεκτάσεις, που όλοι μέχρι τώρα τις αποδέχονταν ως κάτι το φυσιολογικό, έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Επίσης γίνεται ολοένα και πιο φανερή η οικονομική εκμετάλλευση που επικρατεί, με τον μανδύα του ανθρωπισμού.  Οι κάθε λογής ΜΚΟ συνεχίζουν και δρουν ανεξέλεγκτα χρησιμοποιώντας  ως υποχείρια τους ανήμπορους μετανάστες. Σε πολλές περιπτώσεις  καλλιεργούν τεχνητά  κλίμα αντιπαλότητας με τον ντόπιο πληθυσμό, επιδιώκοντας  να φαίνονται  ως οι  «αναγκαίοι προστάτες» τους. Χρησιμοποιούν το ανθρώπινο εμπόρευμά τους αναρτώντας φωτογραφίες από την δήθεν φιλανθρωπική τους δράση, με μοναδικό σκοπό να αποσπάσουν χορηγίες  και για να δικαιολογήσουν την αναγκαιότητα συνέχισης της ανεξέλεγκτης δράσης τους στο νησί μας .

Είναι γνωστό ότι τα επιδόματα ενίσχυσης προς τους μετανάστες, ξοδεύονται σε μεγάλο ποσοστό στην κατανάλωση αλκοόλ αυξάνοντας την παραβατικότητα και την ανασφάλεια ,υπάρχουν αμέτρητες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,  ενώ υπάρχουν πολλές δομές που ξεφυτρώνουν παντού παράνομα, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο.

Στο φυλάκιο,  ο νέος Υπουργός κ. Βίτσας σταμάτησε και πληροφορήθηκε τι συμβαίνει στην περιοχή μας. Αυτήν την φορά δεν υπήρχαν τα ωραιοποιημένα λόγια που συνήθως λένε οι ντόπιοι εκπρόσωποι μας , αλλά η ωμή γλώσσα της αλήθειας όπως την βιώνουν οι κάτοικοι των Καμποχώρων και όλης της Χίου.

Και η αλήθεια πολλές φορές είναι ενοχλητική, ειδικά δε όταν βλάπτει οικονομικά συμφέροντα…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ