Πολιτική

14/6/20 15:29

τελ. ενημ.: 14/6/20 15:29

"Κανένας δεν ξέχνα ότι ο Ν. Μηταράκης εξαπάτησε προεκλογικά τάζοντας κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ."

Αιχμηρή παρέμβαση Μιχαηλίδη στην απάντηση Μηταράκη

Με ένας αιχμηρό σχολιασμό παρενέβη ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μετά την απάντηση του Νότη Μηταράκη στον "π" για τη συνέντευξη του στον "π". 

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για επιχείρηση ταύτισης του Προαναχωρησιακού Κέντρου με την υπερδομή που επιχείρησε να κατασκευάσει στη Χίο η κυβέρνηση της ΝΔ, προσθέτοντας ότι κανείς δεν ξεχνά ότι ο Υπουργός Μετανάστευσης εξαπάτησε τους πάντες προεκλογικά με δήθεν κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ.. 

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Μιχαηλίδη:

Ο κ. Μηταράκης, κατά τη συνήθη πρακτική του, προσπαθεί με λαθροχειρίες να δικαιολογήσει τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής του.

Προσπαθεί να ταυτίσει το προαναχωρησιακό κέντρο (χωρητικότητας μερικών δεκάδων ατόμων) με τις υπερδομές που έχει στο μυαλό του. Του συνιστώ να ξαναδιαβάσει τη δήλωσή μου.

Το ότι εξαπάτησε τους πάντες τάζοντας προεκλογικά άμεσο κλείσιμο της ΒΙΑΛ, το ότι αιματοκύλησε το νησί με τα ΜΑΤ, οι Χιώτες δεν θα το ξεχάσουν εύκολα.

Όσο για τα έργα στο νησί, του συνιστούμε επιτέλους να εγκαταλείψει τις επικοινωνιακές φούσκες, τις οποίες έχει ανάγει σε επιστήμη, και να ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά.

Σχόλια άρθρου: 0