11.5.2017 12:58

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία απευθύνει το Εργατικό Κέντρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΜΑΗ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία της 17 Μαΐου απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Χίου, ζητώντας τους να πλαισιώσουν την ίδια μέρα στις 10.30 το πρωί, την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Βουνακίου.  

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει:

«Μετά από εφτά χρόνια σκληρών και αδιέξοδων πολιτικών, έρχεται το 4ο μνημόνιο, με ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, που απειλεί με ισοπέδωση την κοινωνία και γκρεμίζει ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις των εργαζομένων, προχωρώντας σε πλήρη αποδόμηση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και δίνει τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία, καταργεί κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας και εντείνει την ύφεση και τα αδιέξοδα.

Ο αγώνας είναι μονόδρομος.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, έχουμε μόνο μία επιλογή.

Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν την κοινωνία και την οικονομία».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ