27.2.2019 12:46

Κ. Τρομπούκης: «Να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα»

«Η ανακοίνωση της Eurostat σύμφωνα με την οποία η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συγκαταλέγεται στις 20 φτωχότερες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι παρά η επιβεβαίωση μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης που ήδη οι κάτοικοί της γνωρίζουμε πολύ καλά!

Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών, η στασιμότητα υπονομεύει το παρόν και το μέλλον. Όχι μόνο δεν επιτρέπει στη Χίο να γίνει ο τόπος που αξίζει να είναι, αλλά την κρατά πίσω από τους ανταγωνιστές της, που σήμερα πρωτοπορούν, δημιουργούν, καινοτομούν.

Για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση χρειαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε: τη Μαστίχα, τη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. Αυτοί οι τρεις πυλώνες λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία με το πρόγραμμα της ΝΔ που εστιάζει σε 11 λέξεις: «Λιγότεροι φόροι και εισφορές, περισσότερες επενδύσεις και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

Την Ευθύνη τη μοιραζόμαστε από κοινού, οι πολίτες και οι πολιτικοί. Οι Πολίτες δεν έχουν, αυτή τη φορά, κανένα περιθώριο να κάνουν λάθος. Και οι Πολιτικοί δεν έχουν  κανένα περιθώριο να οχυρωθούν πίσω από ιδεολογήματα,  από απάτες και αυταπάτες,  από  ψεύδη και αθλιότητες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχόλιο του ο Κ. Τρομπούκης. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ