18.6.2019 17:07

Κ. Τρομπούκης: «Δεν πτοούμαι, θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Την παρέμβαση του ιατρού Κώστα Τρομπούκη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ σχετικά με τα όσα συνέβησαν με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο ιατρείο του την περασμένη Παρασκευή 14/9.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πολιτική στοχοποίηση, σημειώνοντας τα εξής:

«Επειδή πολλά αναληθή και συκοφαντικά κυκλοφόρησαν στα Μ.Μ.Ε. (σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα των προσκείμενων στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή 14/6/2019 κατά τη διάρκεια ελέγχου στο ιατρείο μου από τον επιθεωρητή του Σ.Ε.Π.Ε. Δημ. Φραγκομίχαλο, θέλω να δηλώσω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο:

  • Στην επιχείρηση μου εργάζονται εκτός από μένα, τέσσερα (4) άτομα και δεν υπάρχειούτε υπήρξε ποτέ ανασφάλιστος και αδήλωτος εργαζόμενος.
  • Κατά το γενόμενο έλεγχο, στο χώρο εργαζόταν μια γραμματέας εντός του ωραρίου της και μία καθαρίστρια με εργόσημο.
  • Με έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο επιθεωρητής γνώριζε και το ωράριο της γραμματέως και δεν ζήτησε πίνακα προσωπικού.
  • Για δε την καθαρίστρια συμφώνησε στα πλαίσια της προθεσμίας που δίδει ο νόμος, να προσκομίσω τα δικαιολογητικά της την Τρίτη 18/06/2019.
  • Παρόλα αυτά ο ίδιος και ο Ειδικός Γραμματέας Σ.Ε.Π.Ε.  προέβησαν την επόμενη μέρα Σάββατο 15/06/2019 σε μηνυτήριο αναφορά και δημοσιοποίηση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων μέσω Δελτίου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα και η έντονη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αλλαγής της στρεβλής κατάστασης που ζει ο τόπος μας την τελευταία τετραετία με την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η προφανής αιτία στοχοποίησής μου.  Η μέθοδος της συκοφαντίας είναι γνωστή τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Δεν πτοούμαι γιατί απλούστατα δεν έχω τίποτε να κρύψω. Έχω ήδη προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ