Πολιτική

3/12/17 11:07

τελ. ενημ.: 4/12/17 9:41

Ήττα Μουζάλα – Ύπατης Αρμοστείας χαρακτηρίζει την προσωρινή διαταγή η Παγχιακή

Δικαιωμένη για τις σταθερές προσπάθειες της εδώ και δυο χρόνια, πεπεισμένη ότι οι επιβουλές της Ύπατης Αρμοστείας και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν είναι ανίκητες, εμφανίζεται σε ανακοίνωση της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η έκδοση προσωρινής διαταγής της Ειρηνοδίκη Χίου, μετά την καταγγελία της σύμβασης παραχώρησης και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον Δήμο Χίου, είναι αναμφισβήτητα μια νίκη των αποφασισμένων κατοίκων της Χίου και ειδικότερα των Καμποχώρων, εναντίον των επιβουλών της Ύπατης Αρμοστείας και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

            Η Παγχιακή  Επιτροπή Αγώνα συνετέλεσε αποφασιστικά στις θετικές εξελίξεις κι αισθάνεται δικαιωμένη για τις σταθερές προσπάθειες της εδώ και δύο χρόνια.

            Η απόφαση αυτή ενόχλησε τον καταστροφέα των νησιών κ. Μουζάλα, που για μια ακόμη φορά απειλεί ξεδιάντροπα, προσπαθώντας να κρύψει την ανεπάρκεια του ίδιου και των ομοϊδεατών του και τα εγκληματικά λάθη της καταστροφικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της ασφυξίας των νησιών. Αν αληθινά νοιάζεται, να φροντίσει να τα αποσυμφορήσει άμεσα, προωθώντας τους εγκλωβισμένους σε κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα ( υπάρχουν 32.000 κενές θέσεις με πολύ καλές συνθήκες διαμονής).

            Η μέθοδος του Υπουργείου, της Ύπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ, επαναλαμβάνεται  η ίδια κάθε φορά, όπως πολλές φορές μέχρι τώρα έχει αναδείξει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα.

 https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona/photos/a.1877961699093346.1073741828.1876585125897670/2090470057842508/?type=3&theater

 Ο συναισθηματικός εκβιασμός των κατοίκων του νησιού που επιχειρείται για μια ακόμη φορά δεν θα περάσει.

            Ενοχλήθηκαν ακόμη, οι έμποροι του ψεύτικου ανθρωπισμού και της αμειβόμενης «αλληλεγγύης», μέχρι του σημείου να χρησιμοποιήσουν τα γνωστά φερέφωνα , μοιράζοντας απλόχερα χαρακτηρισμούς που πρωτίστως αντιπροσωπεύουν αυτούς τους ίδιους ,ενώ παράλληλα  εκβιάζουν ακόμη και την ίδια την δικαιοσύνη, προσπαθώντας να προκαταλάβουν την απόφασή της.

            Η ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας, ο αδιαφανής τρόπος λειτουργίας τους, η συμπεριφορά  τους  πηγάζουν ίσως από την δράση τους σε Αφρικανικές χώρες.

Η προκήρυξη και κατασκευή έργων  καταλύοντας αρχές και νόμους, ως να μη βρίσκονται σε συντεταγμένο κράτος, εξοργίζουν τον πληθυσμό του νησιού, που θα είναι εδώ να τους υπενθυμίζει ότι δεν βρίσκονται σε προτεκτοράτο, αλλά σε ευρωπαϊκή χώρα, με νόμους και κατοίκους, τους οποίους οφείλουν να σέβονται.

            Στηρίζουμε την έστω και καθυστερημένη πρωτοβουλία του Δήμου Λέσβου για  Παναιγαιακή κινητοποίηση στις 5 Δεκεμβρίου έξω από το Υπουργείο, η οποία ευχόμαστε να στείλει το δυνατό μήνυμα ότι

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ  ΟΙ ΝΗΣΙΏΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΆΖΟΝΤΑΙ.

            Η Χίος δεν θα γίνει παγκόσμιο διυλιστήριο - φυλακή  σύγχρονων σκλάβων. Τα τελευταία γεγονότα επιτρέπουν ελπίδες αναστροφής της υπάρχουσας κατάστασης και νίκης της ειρηνικής αντίστασης ενάντια στα σχέδια των διεθνών δουλεμπόρων.»

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση